Ismeretlen férfit keresnek az esztergomi rendőrök, aki június végén egy árupakolás miatt őrizetlenül hagyott tehergépkocsit lopott el.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság keresi azt az  eddig ismeretlen férfit, aki  június 30-án 14 óra 52 perckor Esztergom belterületén egy nyitott állapotú, indítókulccsal együtt őrizetlenül hagyott, árupakolás miatt álló tehergépkocsiba beült, majd azzal elhajtott.

Az autótolvajt több biztonsági kamera is felvette.

Pakolták az árut, ő meg beült az autóba és elhajtott – a rendőrök keresik

Pakolták az árut, ő meg beült az autóba és elhajtott – a rendőrök keresik

Pakolták az árut, ő meg beült az autóba és elhajtott – a rendőrök keresik

Fotók: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

(Címlapi kép: police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nem mentve a tolvajt...ha valaki olyan hülye hogy benn hagyja a kulcsot...az megérdemli..pont!!
volvós
Egyszerü biztositási csalás !!! Ha valaki bent hagyja a kulcsot, alkalmat ad arra, hogy valaki ellopja...Ilyen esetben a biztositó pedig nem fizet egy árva kanyit sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.