Nagy-bevásárlásra készül a NAV, úgy vélik, szükségük lesz az elkövetkező évben több, mint 600. 000 darab különböző típusú lőszerre. Az adózóra gépfegyverrel “lőni” készülő felügyelet remélhetőleg nem a kisvadak ellen készül a “kilövéssel”. Pénteken tette közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – NAV -azt a közbeszerzési felhívását, amiben egy évre elegendő lőszer beszerzését akarja biztosítani a pénzügyőrök és a pénzügyi nyomozók részére. A kiírás szerint a 611 200 pisztolyba és gépkarabélyba való töltény mellett 3200 sörétes lövedéket és ezer vaktöltényt is vennének, biztos, ami biztos. Ezt a mennyiséget egy évre szánják.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És vajon kire fognak lődözni???Netán civil magyar állampolgárokra???gecik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
A regnáló nagyon fegyverkezik ( belföldi erők körében ), pénz van dögivel, hiszen a több-millió állampolgár mély-szegénységéből telik !

Az ' ellenfelek ' rendesen be IS vannak ...rva, egy hatásos ellen lépésre sem telik, még a következő szavazati bizonyosságot IS minimalizálják már előre !!!
dr. prédikátor
És vajon kire fognak lődözni???Netán civil magyar állampolgárokra???gecik!!!
bencemacska
Ezután a büntetés egy téves adat miatt nem pénz, hanem főbelövés?
Csizmás Kond
...a mai puhány faj fel sem fogja mit jelent a fegyveres testület...
nezelodo
A Tokáshivatal miért nem vesz drónokat az adócsalás felderítésére? Talán attól félnek a Lancelot leszedi őket rakétás dobóhálóval?
Ludmilla
na ,vajon ki ellen fegyverkeznek?közönséges bűnözők...Isten óvja a hazát ezektől

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.