Ott kezdődött, hogy a CT-gate üggyel kapcsolatban Gőgös Zoltán az alábbit írta ki a Facebook-oldalára: “12 milliárd Felcsútra a Puskás foci akadémiának. Ott kezdődött, hogy a CT-gate üggyel kapcsolatban Gőgös Zoltán az alábbit írta ki a Facebook-oldalára: “12 milliárd Felcsútra a Puskás foci akadémiának. Ajkán leállították a CT-t, mert valótlan diagnózist adott. A fél Veszprém megye ellátatlan. A Fidesz népszerűsége szárnyal. Lehet, hogy éppen a betegeket nem kérdezik?” Mint ismeretes, tragikus eset történt, ugyanis egy beteg halálához vezethetett a CT hibás képalkotása. Nem sokkal később aztán történt egy bejelentés az államtitkár részéről:

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Oda kell nekik prökölni amikor és ahol lehet - megérdemlik a sunyi patkányok!
Nessy
Tény és való, hogy a falábú focisták ma többet jelentenek pártunknak és kormányunknak mint a többi ember, különösen ha beteg!
Ezen lehet polemizálni, akkor is a tény, tény marad! Ha 12 milliárd jut Felcsútra, focira, akkor talán akad 250 - 300 millió egy modern CT készülékre. Sőt Uram bocsá' 30 milliárd 10 készülékre!
Mészáros nem akar kórházat venni? Az nem olyan jó bolt, mint a Balatoni szállodák és campingek? Szakadjon rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.