Igazi országimázs! A Marriott szálloda 85. 000.- forintot számlázott az amerikai csapat náluk megszállni kívánó sportolóinak egy éjszakáért reggelivel. Országimázs-építés csak úgy magyarosan Csak az amerikaiak voltak olyan szerencsések, hogy a Hotel Marriott 5 csillagos szállodában alhattak, a többi versenyzőt és a sleppet 4 csillagos hotelekben helyezték el. Az említett mázlistáktól egy éjszakáért 85. 000.- magyar forintot akartak lehúzni. A csapat azért kérte az ottani elhelyezést Borsa Miklós, a Bp 2017 Kft. szóvivő szerint, mert “a Marriott világszerte támogatja az amerikai sportolókat.” Nesze neked, támogatás! A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára, Kovács István szerint “az, hogy egy szállodai szoba mennyibe kerül, a kereslet határozza meg” -vagyis szabad a rablás.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tanulja meg a fostos jenkije, hogy lehet, hogy az egesz vilagon tamogatjak az amerikai uszokat, de mi megmutatjuk, hogy mi meg nem! Oszt jonapot!
Na , Pelphs, ezt meseld majd el a vitorlashajunak, hadd oruljon, es hadd akarjon kiepiteni jo kapcsolatokat orban basival...
Csak aztan nehogy a fal adja a masikat...:o(((
Cefi
Ilyen ez az albánia az ötvenes években.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.