Ez a Nemzetstratégiai Kutatóintézet kutatásából derül ki. Orbán Viktor 18,2 % Kossuth Lajos 15,5 % Széchenyi István 11,8 % Petőfi Sándor 9,5 % Áder János 6,6 % Mi ez? A Nemzetstratégiai Kutatóintézet felmérésének az eredménye, amit Bali János, az intézet igazgatója ismertetett a Tusnádfürdőn megrendezett Bálványosi Szabadegyetemen – tájékoztat az Index. A felmérést "a magyar társadalom körében" készítették, és arra vártak választ: melyik történelmi vagy ma is élő személy képviseli a legjobban a magyar nemzetet? A válaszadók három személyt jelölhettek meg, és Szent Istvántól Hosszú Katinkáig sokféle válasz érkezett. De a fenti az élmezőny. "Ezt nem mi mondjuk, hanem a magyarok" – mondta Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Elolvastam. Felborultam mint a cib-bank maci.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Elolvastam. Felborultam mint a cib-bank maci.
CsipkeRózsa
A válaszolók nagy része csak Orbán nevét ismerik.
Nessy
Ennyire azért nem volt meleg! Vagy van, aki még ezt sem bírja ép ésszel?
Pálinkás Pál
Senki ne vegye komolyan,...a felmérést az elmegyógyintézetben készítették...és Tusnádfürdőn a csökkentképességüeknek adták elő!!!Aki ezt nem vicc kategóriába sorolja,az is megérdemel egy pszichiátriai kezelést!!
Equus
abotrányhós Szász Jenő innen Székelyudvarhelyről... hát ki más lenne alkalmasabb egy ilyen "kutatóintézet" vezetésére?
Vajon hányféle címen lopják a pénzt a magyar államtól, miközben annak kilakoltatják a polgárait, a lakosság fele szegénységben él, de fizeti a 27%-os ÁFÁ-t, vagy aki csak teheti elmenekül a saját országából az ilyen és hasonló férgek miatt.
RonaGyuri
ezt ott Posványoson készítették? Mert akkor értem!
Gyuri Géderről
Mit lehet várni egy szőrös talptól, aki benyalta magának a kettős állampolgárságot, és jól él a Mi pénzünkön.
Normális erdélyi magyarnak más a véleménye. Ők a 81.2%
papa.49
Hiába kérem a sok pénzért NYALNI KELL KEMÉNYEN )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@Pálinkás Pál: (19:11)... jaó..!
...de a bentlakók azért hevesen tiltakoztak,mert a győztest ismerték!
Tőlük transzportáltak át Graz-ba anno a kis potrohos szobatársat! :=)
Hellcat
orbán kossuth egykutya de a többivel ne emlegessük őket együtt mert se Széchenyi se Petőfi szarát nem ehetnék meg ...kossuth beleszólt mindenbe még abba is amihez nem értett populista volt aztán mikor forró lett a talaj lelépett az államkasszával...annyi a különbség, hogy a qrbán épp viszi a kasszát.
kisrigó
Mindenki tévedésben van! Orbán az ISTEN! király! Mondta az egyik ápolt, aki Napóleonnak képzeli magát. Megérdemli a tövis koronát, de ez még titok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.