Kizárta az MSZP Móricz Eszter XV. kerületi önkormányzati képviselőt – értesült a Magyar Idők

Móricz a lapnak elmondta, első fokon, nem jogerősen született határozat a kizárásáról a párt központjában, az Országos Egyeztető Tanácsban, másodfokon pedig az etikai egyeztetőbizottságban folytatódik az ügye.

Kizárták az MSZP-ből a képviselőnőt, aki ősszel kiállt a kvótanépszavazás mellett
Fotó: moriczeszter.hu

Móricz Eszter volt az, aki MSZP-s képviselőként ősszel kiállt a kormány által kitalált kvótanépszavazás mellett.

Titkos alkuk a DK-val?

A politikusnő úgy véli, Lamperth Mónika jegyző keze lehet a dologban, aki Hajdu László DK-s polgármestert irányítja, és végső soron Gyurcsány Ferencnek készítik elő a terepet. Móricz  ehhez őt félre kellett állítani, és így nem indulhat a 2018-as országgyűlési választáson.

Móricz Eszter szerint az MSZP és a DK között – a tagadás ellenére – folyamatosan megy az egyezkedés, ennek pedig az egyik fóruma a Deák Kör, amelynek szocialista politikusok mellett Lampert Mónika is tagja.

"Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondja, hogy Gyurcsány Ferenccel nem kívánnak összefogni a 2018-as országgyűlési választáson, a gyakorlatban azonban Budapesten mindenki helyezkedik, és a szocia­listák közül többen is úgy gondolják, hogy csak a DK-val együtt lehet sikert elérni a fővárosban"

– mondta Móricz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No látjátok vazze...ezért röhög a csúti a markába,mert ilyen hülyék vagytok ellenzékiek!!! Ha rajtatok múlik impotens horda...akkor vityka nyugodtan aludhat...baromi fontos indok ez a népszavazás,ami ráadásul nem is arról szólt...! Komolyan,néha felmerül bennem hogy az egész ellenzéket orbán fizeti!!!
vonotok
Az a baj, hogy Esztike nem jó pártot választót.
patyuka
@Pálinkás Pál: A komment olvasóinak "már csupán" a relációk dolgában kellene eligazodnia, merthogy alapból megállapíthatatlan: ki, kihez képest és miért "hülye" az ellenzék körében...

Szerintem ugyanis egy-egy pártot mindig a szimpatizánsainak mennyisége - aránylag sok avagy kevés - teszi jelentéktelenné vagy naggyá. És bár a felszín érzékelt, köztudatformáló milyenségét, hatékonyságát szükségképpen az adott párt korifeusainak potenciái/impotenciája és a rendelkezésére álló médiafelület - figyelemébresztő jelenléte, akciói, performanszai, ezek kommunikálása... - alapozzák meg, egyáltalán nem közömbös a több-kevesebb sikerrel megszólítottak: a mezítlábas tagság és a párttal rokonszenvalapon "kacérkodók" kapcsolatteremtő/tartó képessége és aktivitása. Sajnos, de aligha kétséges, hogy igazából az utóbbiakon múlik majdnem minden - legyenek gyökereik akár racionálisak, akár vakhitűek -, nem pedig a pártprogram minőségén, amiket többnyire a "plebsz" el sem olvas, de valóján az arra hivatott, a párto(kat)t viszont így vagy úgy, de folyton-folyvást minősítő "szakértők" sem ismerik/elemzik adekvát módon.

Próbálja csak meg valaki a leírtaknak meg a mindennapok tapasztalatainak tükrében észérvekkel megtámogatni a regnálók "látványos" és megingathatatlannak tűnő sikereit - pl. a kétharmadok, a békemenetek, a népszerűségi listák, a közvélemény-kutatások stb. -, nem lesz egy könnyű eszmefuttatás...

Ezért aztán úgy vélem, az e kommentre hajazó aprehendálások bűnbakgyártó szerzőinek
(is) szükségeltetne némi önvizsgálat (is)...,
Pálinkás Pál
@patyuka: Nézd...amíg marakodnak...addig mind hülye!!!...először a csúti majmot kéne
leváltani,akármi áron,utána lehet egyezkedni!!de amíg ilyen mondvacsinált indokkal hogy támogatta a migránskvóta elleni népszavazást...na ne viccelj,épeszű ember nem akar ide afrikai majmokat...és amíg ezt az ellenzék fel nem vállalja,hanem nyomja a libsi dumát ,a filantróp szöveget,addig esélytelen bármire is...én elvből nem szavazok orbánékra...de a migránsügyben tett kiállása miatt egyetlen ellenzéki pártra sem...,ergo ,marad a jobbik,vagy el sem megyek...és az emberek zöme így gondolja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.