Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke július 31-re összehívta a testületet több ügy megtárgyalására.

Molnár Zsolt elnök az MTI-t tájékoztatva csütörtökön elmondta: az ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Emellett tájékoztatást kérnek a Politico című lapban megjelent információkról – amelyekre mások mellett Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja is felhívta a figyelmet – miszerint Magyarország és a NATO között minimálisra szűkült az információáramlás az utóbbi bizalomhiánya révén.

Molnár Zsolt közlése szerint Szél Bernadettel, a bizottság LMP-s tagjával közösen kezdeményezik annak megtárgyalását, hogy az Orosz-Szerb Humanitárius Központ képzésén miért és mely civil szervezetek vehettek részt.

Szél Bernadett, a LMP társelnök-frakcióvezetője, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagja keddi közleményében írt arról, hogy sajtóértesülések szerint az Orosz-Szerb Humanitárius Központ vezetése a szerbiai Nis környékén magyar humanitárius szervezetnek tartott továbbképzést, ám a továbbképzés tartalma egyértelműen nem derült ki. Az LMP álláspontja szerint rendkívül komoly nemzetbiztonsági aggályokat vet fel, hogy az Orosz-Szerb Humanitárius Központot a régió szakszolgálatai az orosz titkosszolgálat fedőszervezetének tartják. Szél Bernadett a közleményében szorgalmazta, hogy a szakszolgálatok, valamint a kormány indítson vizsgálatot az ügyben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nyílt titok, hogy
.
Szép csendben államtitkokat cserélünk az oroszokkal
mno.hu/belfold/szep-csendben-allamtitkokat-cserelunk-az-oroszokkal-1388626
2017. március 3.
.
Ez van???, volt, lesz, mert a rezsim valószínű nincs tisztában az állam, a szolgálati, és hivatali titok fogalmával, hasonlóan ahhoz, hogy a KÖZPÉNZ az nem préda, csupán munkaeszközük!
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
...valaki belepisált a vízbe? ...a partról vagy a toronyból?
Miért engedtétek be a Zorbánt? :=(
qxy
nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke július 31-re összehívta a testületet több ügy megtárgyalására.???
Egy ügy van csak Orbán.
Sámannus
Gondolom az átalakítás egy pottyantós Toi-toi-ról szól.
Ha az ugrók bepánikolnak fent is elvégezhessék a dolgukat
kokopelli
@Szeparepa2: ..addig vizsgálják,amig kiderítik,hogy a Gyurcsány,meg a zÉjU,meg a
japán kémek,meg a zemigráncsok meg többi sötétben bujkáló...normálisok! :=)
kokopelli
@quadrocopter: A Zorbán olyan hülye,hogy nem fogja fel azt, ha az EU egy kicsit enyhít
a helyzeten az oroszokkal,akkor Putyin kitörli a seggét a Zorbánnal és le-
húzza őt a klotyón! A németeknél is meg az oroszoknál is a gazdaság ad-
ja meg a hangot,és nem a változó politikusok! Pont!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/orbanszijj.jpg
Ma Ukrajna ugyan fegyverszünetet írt alá az oroszokkal, mégis hetente fiatalok tucatjai halnak meg a frontokon, harcolva saját országuk szabadságáért. Ukrajna talán arra példa, mi lehet Lengyelország, esetleg Magyarország sorsa, ha kilépnek az EU-ból. Ugyanis Európa pénzügyi, valamint politikai segítsége nélkül, inkább ez a realitás a két nép számára. Itt lenne az ideje annak, hogy az Európai Unió szembesítse e két országot azzal, ami egy tényleges jövőképet jelenthet számukra. Az Unió soha nem volt tökéletes, és talán soha nem is lesz az, mégis egy olyan alternatívát nyújt, melyet butaság lenne eltaszítani magunktól. Jelen helyzetben számunkra és Lengyelország számára sincs jobb alternatíva. Ne áltassuk magunkat: Európában jelentéktelenek vagyunk mind politikailag, mind gazdaságilag. Az Uniónak nem érdeke a mi tagságunk, ezzel szemben a mi tagságunk a magyar emberek érdeke. Az Unió sokkal többet adhat nekünk, mint amennyit mi valaha is képesek leszünk felajánlani. Se Orbán Viktor, se Szijjártó Péter ne képviseljen engem az Unióval szemben, ugyanis senki nem kérte fel őket erre. Az Unió számára Magyarország példája egy elrontott kormányzásnak, és egy olyan népnek, amelyik tűri azt, ahogy a saját kormánya kizsákmányolja. 1956 hőseiből a meghunyászkodottak országa lettünk. Ezt akartuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.