Változtatásokat kért a FINA a Batthyány téren összesen 3,1 milliárd forintból felhúzott óriás ugrótoronynál. A szervezők szerint határidőre elkészülnek.

Át kell építeni az összesen 3,1 milliárd forintból a vizes világbajnokságra felhúzott óriási ugrótornyot a Batthyányi téren – közölte a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. a hvg.hu szerint.

A módosításokkal kényelmesebbé tennék a versenyzők számára a tornyot, valamint a televíziós közvetítés lehetőségét is javítanák. 

A változtatásokat a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) kérte a budapesti világbajnokságot szervezőktől.

A szervezők a cikk szerint azt ígérik, határidőre elkészülnek a módosításokkal, a tervek szerint jövő kedden lesz az első edzés a Batthyány téri óriás ugrótoronynál. 

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
3 milliárd oszt. ugrálni se lehet róla???
Nahát !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
az már igencsak feltűnő, hogy az ellenzék nem tüntet a hárommilliárból hibásra siekredett torony körül, vagy bárhol..semmi juhászpéteres-momentumos-emeszpés-dk-s hőbörgés..

hát kedves nép...ez is jelzi, hogy az ellenzék csak kamu...és ezt Orbán nagyon jól tudja.
Sámannus
A gránit szilárdságú alap izének ez a következménye. A világ röhög ezen a szarkupacon, amit úgy is elbontanak.
szaboria1
@wagabund: Nyár van, ilyenkor sokan szabira mennek. Majd az ősz talán hoz valamit mert Viktor is attól fél már.
wagabund
@szaboria1: az lehet, mert nagyon készülődnek...csakhát...ezekből nagyítóval sem lehet kinézni egy rendesebb tüntit...
qxy
Igaz én nem értek az ugró tornyok építéséhez de mielőtt meg tervezném, konzúltálnék az elvárásokról, a szabályokról, mit kell, hogyan kell, és mi módon. Ha ez nincs meg addig nem kezdek bele. A Fidesz, az nem az ész embere mint tudjuk. Ki rendelte meg,? ki építette? mennyiért? Vagyis, hogy szar az egész ki a hibás? oldja meg én is megoldom . " ( a kötelet Orbánc nyakán) egyre jobban utálom ezt a Felcsúti füstölt csülköt. Hogy annak idején miért nem vertem meg egy bulin való okoskodásai miatt . Most bánom. Akkor falhoz kellett volna csapnom mint a taknyot. Egy országnak tettem volna jót.
bakegya
Kell ???NEM KELL!-mit és mennyit loptak ezek az aszom-faszom SPORTKÖZPONTOPSÍTOTT FIDESS GECIK A PINA NEVÉBEN-azt KELL -és KELL KISZÁMLÁZNI AZOKNAK AKIK EBBŐL EGY FILLÉR HASZNOT IS LEHÚZTAK.
HÁNY MAGYARORSZÁGI TELEPÜLÉS VÍZHÁZTARTÁSÁT KELLETT VOLNA EBBŐL A NEMZETI LUXUSDILIBŐL LERENDEZNI-TISZTA ÍVÓVIZET-TŰZCSAPOKAT A KOR KORSZERÜ KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELŐ KÜLTERÜLETN IS LEGALÁBB EGYETLEN ÁTERESZTŐ UTAKAT MINDEN MAGYAR TELEPÜLÉS LAKÓSSÁGÁNAK AZTÁN ÚSZHAT AZ ORBÁN MÉSZÁROS DE CSAKKK EGY VIZESÁROK ALJÁN TEMETVE AZZAL A FEKÁLIÁVAL AMIT AZ E HAZÁBAN MÉG VEGETÁLNI KÉPES MGYAROKRA ZUDÍT NAPONTA TÖBBSZÖR!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.