„Egyetlen magyar sajtóterméket sem szerkesztenek pártirodából” – tréfálkozott Tusványoson a Fidesz frakcióvezetője. Az ellenzék szinte nem is létezik, emiatt brutális. „Én is szeretném már tudni, hogy ki lesz a Fidesz-KDNP kihívója a tavaszi választásokon” – mondta Kósa Lajos a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor pénteki panelbeszélgetésén. A kormánypárt frakcióvezetője szerint „a komolyan vehető ellenzék hiánya miatt lesz brutális, kemény és zaklatott” a kampány. Szerinte az ellenzéki pártok élet-halál kérdésnek fogják fel a választást, ezért nem lesznek gátlásaik, mindent megengednek majd maguknak. Az ország számára sorsdöntő lesz az országgyűlési választás, Kósa szerint azért, mert minden választás sorsdöntő. „Jövőre arról kell dönteni, maradjunk-e meg a magyarok országának, ahol a magyarok érdekei a legfontosabbak, és egyúttal európai országnak, de nem csak földrajzi értelemben” – jelentette ki Kósa. Beszélgetőtársa, Harrach Péter szerint egy eszmei verseny...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
"" Putyint inditjuk,,,,,stb "...Téged meg száz méteres síkfutásban,,,,,forró zsírban,,,mert úgy jobban tudnál teljesíteni. .Lajcsi,,pont annyi humorod van,,mint az agyalágyult Főnöködnek. Nem kellene erőltetni a semmit..
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,,hogy a hallgatóságot fizetik azért ,,hogy ezt a " szellemi világítótornyot " hallgassák,,( meg a többi barmot ),,vagy mazochisták,,akik a nézőtéren üldögélnek ?
quadrocopter
Ezek valamennyien túllépték -együtt - a lakott-területi 50-es IQ-t!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.