A hajánál fogva rántottak le egy nőt Tusnádfürdőn Orbán Viktor beszéde alatt, mert belefújt egy sípba.

Egyetlen tiltakozó jelent meg Orbán Viktor tusnádfürdői beszédén – aki pár napja egy Facebook-eseményt is szervezett a tiltakozásra –, akit rövid sípolás után a közönség és a biztonságiak tepertek le.

Az Index cikke szerint a nőt a hajánál fogva rántották le a földre, majd a biztonsági szolgálat a kezét kicsavarva vezette ki a területről. 

"A lövétei nő annyit mondott, hogy Orbán korlátlan pénzből mondja az agresszív állami propagandáját. Valaki azt mondta neki, hogy drogos, amire Orbán felé mutatott, és azt válaszolta, titeket drogoznak épp szép szavakkal. A nő végül elment, a biztonságiak megbeszélték, hogy nem engedik vissza, pedig a nő azt is mondta, az előadások érdeklik" – olvasható a cikkben.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem véletlenek a székely viccek!!! Az egyik leghomályosabb elméjű fajta!
A kis csajszi nagyon bátor volt!!! De hol voltak Juhászék a nagy kifütyülők??? Nekik nem volt bátorságuk oda menni?
Szerintem sokkal több hazai szük agyú volt posványoson, mint igazi székely ember. Mentek orbán csahosai, kocsikkal, buszokkal, vonattal. Na meg a tek teljes civilben??!!
Egyet nem értek Magyarországon annyi hely van, miért kell ennek a senkiházinak csapatostul Romániából osztani az észt??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
A 90 kilós köcsögök nagyon erősek tudtak lenni egy 40 kilós lánnyal.
Lola Zsuzsánna Vörös a fasz szopók között, anyádaT és téged is meg kellene quratni pár hajléktalannal a DEMOKRÁCIA NEVÉBEN.
quadrocopter
@durbincs: Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
Ne merj megszólítani, te mocskos, perverz, beteg állat!
quadrocopter
Te mocskos, perverz, animál szexes, beteg állat!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/07/25/balvanyos-fenyegeto-remkepeirol/
Bár csak a beszéd utolsó harmada szólt (a 13 oldalból négy) konkrétan a jövő évi magyarországi választásokról, azért az összes előzmény ide lett kihegyezve: vagyis, ha Magyarországon veszít a mai kormány, akkor rombolás, dögvész, pestis következik. Mivel a kormányfő és udvartartása – kormánynak csak erős eufémiával lehet a mamelukok hajbókoló körét nevezni, – érzékeli, hogy nem lesz elég a 100 százalék, ezért igyekszik felszítani a szavazólap-kitöltési kedvet a határokon kívül is. Mert ugyan harsogják, hogy a kormánypárti szavazók 98,9%-a kormánypártra szavazott a legutóbbi nemzeti inzultáció során, azért combos bukták karcsúsítják az „egyatábort”.
nezelodo
@aniko19490925: Kedves Anikó, törölgesse meg a szemüvegét, vagy vegye le róla a ragtapaszt, aztán talán el tudja dönteni igazam van-e. Az sem baj ha nem, azért számít önökre és a többiekre Orbán, akik egyszerű gondolkodásúak mint a faék. Ők onnan a mi adóforintjainkon megvásárolt szavazatukkal jogosnak érzik eldönteni, hogy mi, a gyerekeink, és unokáink itt hogyan éljünk. Nem is értem, hogyan képzelik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.