A háromnapos hangolás után a kitartó résztvevők végre megkapták, amiért ott főttek az elmúlt napokban, Orbán Viktor ül a pulpituson és beszél. Az MTI gyorshíre szerint: „Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, ami nagyon nagy dolog.” Az elmúlt év leg-jének tartja a V4-ek általa irányított megerősödését.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@division: De 0rbán nagyon sokat tett. Bár ne tett volna semmit! Amit eddig tett, abban nincs köszönet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: Aranyoskám...te szavazz másra ...mi a hajdermenküért kéne én is ugyanazt szavazzak mint te ?
karma1
@nyanya001: Na, a csangokat ugyan soha a budos eletben nem veszi meg kilora! Ok egy annyira buszke nemzetiseg, amilyen csak az igazi osmagyar lehetett. A nevukben is benne van: ok a "csangok", csellengok, az elmozdulo'k...Ha nem tetszett nekik valahol a rendszer, maris tovabb alltak, senkinek sem hodoltak be.
karma1
@nemkati: Hagyd, mar azt a keveset se tudja magyarul, annyira felpipasitottad az oreg szekust...Ha tudna, hogy orbannak mi a velemenye roluk, ok csak labtorlonek kellenek, es 4 evente eloveszi oket a szavazaskor, mert masra se jok. A nekik szant 50 milliardbol allitom, hogy 49 999 500 000-et ellopnak az epitkezesekkel megbizott magyar csokosok, esetleg ehberert mehetnek a sajat falujuk templomanak az epitkezesere...
De orban azt hiszi, allati ravasz, mikozben a roman meg ukran vendegmunkasok Magyarorszagon megszerzik a kikepzest, es abban a pillanatban dobbantanak is a magyar utlevelukkel nyugatra, epiteni a halodo kapitalizmust, 10-szeres penzert.
nyanya001
@karma1: A székelyektől szakadtak el... talán nem véletlenül.
Inkább vállalják a nyomort, de nem lesznek egy mocskos szavazathajhász bábjai !
Isten segítse őket, mert csak arra számíthatnak, sem a fajtájukra, sem a melldöngető
" magyarra " a putriszökevényre !
szaboria1
@nusika: Ettől a Mikolától is hányni lehet. Kórház igazgatót csináltak sz unoka öcsből aki savval akarta eltenni a szeretőjét. Rokonsága a gyógyszer ipart bitorolja. Szerintem most is háttérből Ő irányít az Ónodi is csak egy báb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.