A BKK elektronikus jegyének ötelete érthetően foglalkoztatja a közvéleményt. Különösen most, hogy kiderült: a technikai problémákra figyelmet felhívó felhasználó ellen feljelentéssel éltek az illetékesek. Miközben a nekik szegezett kérdésekre nem igazán válaszolnak. Ez is érthető. De erről később. Mert előtte azért érdemes megemlíteni a csengőfrásznosztalgiában élő belügyi apparátus fellépését. Azt, hogy éjszaka állították elő azt a 18 éves fiatalembert, aki az említett problémákról szólni mert. Amely eljárással kapcsolatban Tarlós István főpolgármester a hallgatásával tüntet. Holott tudjuk: cinkos, aki néma. Azt sem veszítve szem elől, hogy a csengőfrász jelenlegi elszenvedője, a pillanatnyi információk szerint, az on-line vásárlási rendszer réseire bukkant rá. Ahogy azt sem, hogy az emíltett megvalósíthatósági dokumentum is kiemeli az ismerten labilistól eltérő, biztonságosabb chip-készletek használatát egy kártyás megoldás esetén. Így reméljük: a következő társfeljelentő nem a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@karma1: Rákosi egyáltalán nem volt hülye. Ez akkor is igaz, ha az ismereteit, tehetségét. csirkefogásra használta.

Annyit meg hátha megértenek, hogy baromira érdekelene: ki és hogya auditálta ezt a szemetet
karma1
@GeoCravker: A szokas szerinti kivalo cikked ismet. ...:o)) Koszi...

Abban az egyben azonban tamaskodnek, hogy BARKI a jelenlegi kormanybol ertene, hogy mirol irtal, mert en azt hiszem, hogy csak azok ertik, amit irtal, akik egy kicsit is konyitanak a szamitogepekhez.
Namarmost odafont es a BKK-nal egy ilyen idiota sincs, kulonben inkabb megkoszontek volna, hogy valaki felfedezte a programjuk gyenge pontjat.
Hat nem... Itt tartunk, meg az AVH-s lefuggonyozott Pobjedainal, ejjel kettokor...
A rakosi konyorogve kerne, hogy jarhasson egy ilyen szmitogep programozasi tanfolyamra.
GeoCravker
@karma1: Rákosi egyáltalán nem volt hülye. Ez akkor is igaz, ha az ismereteit, tehetségét. csirkefogásra használta.

Annyit meg hátha megértenek, hogy baromira érdekelene: ki és hogya auditálta ezt a szemetet
karma1
@GeoCravker: Szerintem nem lesz felelos. Vagy majd kirugjak a takaritonot, mert o veletlenul megnyomott egy gombot takaritas kozben...:o)))
GeoCravker
@karma1: Egy ilyen rendszer esetében kell, hogy legyenek tesztelési jegyzőkönyvek. Szoftvertesztelőként dolgozom főállásban Ennél kisebb rendszereknél is kötelező körök vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.