Soros, ellenzék és Trianon – róluk szólt a miniszterelnök tusványosi beszéde. Hatalmas taps fogadta Orbán szavait amikor jelezte ugyanolyan erős, és nagy lesz hazánk mint anno Trianon idején. A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni. Orbán Viktor kitért arra is: Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős és virágzó ország legyen, de ha újra a globális érdekeket kiszolgáló kormánya lesz, akkor ezt a történelmi esélyt megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok.

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gyáva szarok vagytok, korrupt tolvajok is vagytok, ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen csürhe is vagytok. Abból éltek hetedik éve, hogy árkokat ástok az ország lakói között és a saját aggkorú választóitok háta mögül óbégattok. Szegény mártírok, akiket elnyomnak a rohadék liberálisok – ha ennyire a mocskos libsik vannak hatalmon, akkor az nem azt jelenti, hogy a többség ezt akarja? hülyegyerek -, akik még mindig csak az elmúlt hét év előtti elmúlt nyolc évre tudtok hivatkozni, akik hazugságokra, hamis statisztikákra, fizetett hívekre, megvásárolt médiára szorultok. A fanatizálható, a szocializmus hazugságaiból, erős vezetőbe való csimpaszkodásból kigyógyulni képtelen, önmagáért és az életéért felelősséget vállalni gyáva ostobák háta mögött lappangtok évek óta. A vallást, a hitet meg úgy toljátok magatok előtt, mint egy ócska hóekét. Igen, el kell benneteket takarítani, a rokonságotokat is, a pártkatonáitokat is, a bérnyaloncaitokat is. Le kell bontani ezt a szart, amit ide gányoltatok, be kell temetni az árkokat, meg kell erősíteni a demokráciát, a gazdaságot és a polgári öntudatot. És nem, ehhez nem kell feltétlenül baloldali kormány, jobboldali kormány tökéletesen jó (ti soha nem voltatok azok), de még jobb egy jobb-bal koalíció, hogy mindenki hozzátehesse azt, ami legjobb része. És rohadtul nem MSZP-Fidesz koalícióra gondolok. Ennek az országnak újjá kell születnie, mert ebből, amit mostanra összehordtatok, már nem lehet építkezni. Meg nem is érdemes, mert ami most van úgy szar ahogy van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@CsipkeRózsa: A "Nagy-Magyarország" idején a trianoni szerződést még nem ismerték.
CsipkeRózsa
@egyvandor: Orbán ezt most mondta, ő tudja, milyen volt előtte, milyen lett utána.
egyvandor
@Nessy: "Fentről nézve minden nagyon szép, lentről nézve nagyon tré!"
Lefordítva:
Az szociális háló leépítése, adóforintok céltudatos lenyúlása, a forint több mint 30%-os rontása, az új adó bevezetése komoly pozícióba hozta az államot maffiaszerűen üzemeltető fideszt.
egyvandor
@CsipkeRózsa: Az akkor magyar erősen nacionalista és tekintélyelvű politikai elit felelősségéről persze agy szót sem emelt.
egyvandor
@Eladott Ország: Ha az ellenzék győz én azonnal muszlim leszek. minden nő ismerősömet felajánlom a menekülteknek. Remélem így tesz minden igazhitű hazaáruló-társam.
Nessy
@egyvandor: Az Ég szerelmére, ne vedd be ezt a süket fidesz dumát!
A nő ismerőseidet felajánlhatod a magyar erőszakolóknak is. Van belőlük pár darab!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.