A rabosított 18 éves fiú eltorzított hangon nyilatkozott az RTL Híradónak.

A fiatal elmondta: kihallgatás közben már kezdte magát rosszul érezni, mintha bűnöző lenne, de amikor hazatérve látta, hogy mennyien támogatják, megnyugodott.

Nagyon meglepődtem, mert az ország egy emberként állt össze

– tette hozzá a név nélkül nyilatkozó fiú, akit pénteken vittek be, mert meghekkelte a BKV online jegyrendszerét, hogy rámutasson egy hibára.

Azzal folytatta, hogy jó szándékkal törte fel a rendszert, és semmilyen kárt nem okozott a BKK-nak, ezért azt várja, hogy felmentik majd. Tisztázta azt is, a megjelent hírekkel ellentétben nem éjszaka törtek rá a rendőrök, hanem reggel hétkor érkezett négy rendőr a lakásához.

A BKK internetes oldalát egyébként a fiatal rabosítása elleni tiltakozásul péntek óta többen is meghekkelték, folyamatos támadásoknak van kitéve.

(Nyitókép forrása: BKKmeme tumblr)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@nyanya001: na ezt megőrzöm...már nem látok a könnyeimtől , halálra röhögtem magam
papa.49
@nyanya001: Én is elmentettem, a gép mélyére...
Desischado
@nyanya001: Köszi, majd besírtam a röhögéstől, pedig most nem nagy kedvem van nevetni. Én a bkk helyében már süllyednék a föld alá a szégyentől, de nekik ez nyilván nem megy, mivel azt sem tudják, mi a szégyen. Csak ahhoz értenek, hogyan kell felvenni a milliós fizetéseket, amiért nem dolgoznak meg!
cs.n.
@nyanya001: Ez kész:)) Azt hittem, az örök klasszikus Francseszkóra már nem lehet olyan szöveget írni, amin egy magamfajta konszolidált humorfogyasztó is szétröhögi az agya helyét, hát most sikerült. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.