Ha valakinek eddig kétsége lett volna, mit jelent az Orbán és társai által belengetett "forró ősz", Tusványos és Borbáth Áron megadták rá a választ. Korántsem a "felgerjedt liberális hordák dúlása" az, amitől rettegni kell.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Az ilyen szemét mocskos szarok, mint te, orbán seggnyalói generáljátok ezt. A többit tudod. Dá-dá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kósa Lajos intellektuális bikacsök meg is szakértette a fütyüléssel tiltakozó, biztonságiak által kivezett nő versus Orbánhívők témát. Laller most is a szarva közt találta el a tőgyét. "Ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezébe, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan." Egyem azt az okos fejedet, te Lajos! Mi a bánat lenne velünk nélküled? Meg mi lenne, ha ti nem ítélnétek el az erőszakot? Nem, dehogy lepődtem meg. Azon sem, hogy az arcbőröd vastagsága abban sem gátolt meg, hogy kiejtsd a szádon: a durva, erőszakos reakcióknak semmi köze a propagandátok stílusához.
bencemacska
@Nessy: ma, 10:41
Kifelejtetted a tojás dobálást (amiért senkit nem ítéltek közmunkára!), és a gyújtogatásokat!
Nessy
@bencemacska: Ó, az csak vélemény nyilvánítás volt, és egyébként sem történt vandalizmus, csak a kormány lövette ki mindenki szemét, és magukat dobálták a rendőrök, hogy a csendes, rendes tüntetőkre/ sétálókra foghassák!
silber13
@Sanyi2015: De nem ellenzéki rendezvényen történt! És bizonymegtörtént, ne is tagadd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.