Orbán Viktor, és tapsoncai megtartották az esedékes öntömjénezést az ország keleti határától kicsit keletebbre. Az eseményt mégsem erről jegyezte meg számos médiafogyasztó, hanem egészen másról. Mert Borbáth Áron hatalmas tettet hajtott végre. A Harry Potterben olvashatók nyomán azt mondhatnánk, hogy tahó tettet, de akkor is hatalmasat. Az eset, mint tudjuk akkor indult, amikor egy fiatal nő ki akarta fütyülni minden magyarok cárját. Ekkor a hajánál fogva tanította móresre a csíkszeredai magyar konzul sajtósának a férje, aki maga is fotózgat. Ezt követően szabadult el a kommunikációs pokol. Napokra lekötve a különböző internetes fórumokat a témával. Borbáth Áron tette ezen a ponton válik jelentőssé. Mert lehet, hogy őt magát pár hónapra parkoló-pályára kényszeríti az eset, de hatalmas szívességet tett Orbán Viktornak és a magyar kormányzó pártnak. Elvitte a show-t az olyan orbániádák elől, amelyek valószínűleg sokkal jelentősebbek, sokkal tartósabb hatásúak lesznek. Mert...

(Forrás: endresy.blogspot.com, GeoCravker által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Hatás?
Hát nem a szélesen mosolygó egymásra köszönést segíti, ha az egyik oldalon megjelenik a tahó székelyek, illetve a másikon provokátor ribanc minősítés. Szerintem.
De amennyiben Te úgy szoktál barátilag köszönni valakinek, akkor a világért sem vonnám kétségbe ebbéli jogaidat. :-)

Egyébként az ilyen akciók, valamint a határon túli fenekek kormányzati fényesítéáse kiválóan alkalmas arra, hogy szembe állítsa az embereket. De ez Orbánnak, és híveinek nyilván teljesen megfelel.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mivel jártam ott valamivel nagyobb rálátásom van az ott történő eseményekre. Az egy párbeszéd, előre lehet tudni ki mit mond vagy legalább miről fog beszélni. A orbáni parádé az utolsó politikai megnyilvánulások egyike, de rajta kívül még több tízen ontják a saját meggyőződéseiket. van ahol öten hallgatják van ahol százan. Szerintem az oda összegyülő emberek kétharmada nem politizál csak kiváncsiságból megy oda, ezért is vannak elől többen idősebbek mert a fiatalság még alszik az azelőttéjeli buli miatt. Az ott elhangzott beszédek tulajdonképpen nem jelentenek semmit, felvázolják a multat és elhangzanak a jövő elképzelései, de az nem szentesíti sem törvény sem semmi, azok csak beszédek.
A legtöbbjük csak odemegy hogy lássa Orbánt, úgy mint itt is amikor Netanjahu megjött majdnem minden fővárosi zsidó szerette volna látni, ő is elmondta a magáét és hazament.
Ebből szenzációt csinálni...nem is kell plakát a baloldal mindent megtesz hogy reklámozza Orbán minden szösszenetét.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Őszinte leszek. Az, hogy általam alig ismert figurák elmondják a maguk szólamait a többi, általam szintén alig ismert figurának, nem különösebben érdekel. Már régen túl vagyok azon, hogy leesett állal gúvadjak valakire a neve miatt. Vagy érdekeset mond, vagy csak mozog a szája. Ha Orbán szövegének nem lenne hazai hatása, az sem igazán érdekelne jobban, mint egy semmibe szálló vitaindító.
Csizmás Kond
@GeoCravker: de akkor mi értelme napokig rugózni rajta ? nincs más téma ?..szerintem volna...
GeoCravker
@Csizmás Kond: nem rugóztam. Utólagos engedelmeddel leírtam a véleményem :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem nem ért az annyit...de mindenki maga tudja...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.