Orbán Viktor, és tapsoncai megtartották az esedékes öntömjénezést az ország keleti határától kicsit keletebbre. Az eseményt mégsem erről jegyezte meg számos médiafogyasztó, hanem egészen másról. Mert Borbáth Áron hatalmas tettet hajtott végre. A Harry Potterben olvashatók nyomán azt mondhatnánk, hogy tahó tettet, de akkor is hatalmasat. Az eset, mint tudjuk akkor indult, amikor egy fiatal nő ki akarta fütyülni minden magyarok cárját. Ekkor a hajánál fogva tanította móresre a csíkszeredai magyar konzul sajtósának a férje, aki maga is fotózgat. Ezt követően szabadult el a kommunikációs pokol. Napokra lekötve a különböző internetes fórumokat a témával. Borbáth Áron tette ezen a ponton válik jelentőssé. Mert lehet, hogy őt magát pár hónapra parkoló-pályára kényszeríti az eset, de hatalmas szívességet tett Orbán Viktornak és a magyar kormányzó pártnak. Elvitte a show-t az olyan orbániádák elől, amelyek valószínűleg sokkal jelentősebbek, sokkal tartósabb hatásúak lesznek. Mert...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@GeoCravker: Szokasodhoz hiven jo cikk,...:o)))
silber13
@GeoCravker: Ne félj, nem fog válaszolni! A progi éppen olyan nulla, mint a működtetője!:-))
GeoCravker
@silber13: gondolom ez a válasz nem ide indult eredetileg :-)
GeoCravker
@karma1: Köszi!

Kicsit sok a véletlen ebben az ügyben.
Schmidt Máriáék beszólása,
A fütyülős lány
A fotós,
A videós csőre töltve. (még mobiltelefonon sem nulle másodperc elindítani a diófelvételt)
silber13
@GeoCravker: Oda indult, mert feltételezem, hogy a kédésedre durbints nem fog válaszolni!
karma1
@silber13: Vagy csak egy vesszokkel meg _ ilyen under core-ral telepiszkitott felsorolast... MAsra nem kepes,... Most mindenhova beirogatj a "Fuck you" kezdetu uszito szoveget ellenem,... Nem baj - ennyi telik tole...:o))))
Csizmás Kond
...aki egy hetes rendezvényről csak ennyit tud összeszedni...hát annak sem szakmája az írás.
...amúgy ezt már a harmadik napja minden balfelé hajló, nyaló, kétszínűsködő akármi ezt zengi...és nem is az eseményt csak az abban történt öt percnyi balhét...
..ez nem újságírás...ilyen a kapuban összegyűlő emberek szoktak csinálni akik egy másik kapuban hallották az eseményeket.
GeoCravker
@Csizmás Kond: A tusványosi öntaps alapvetően évek óta sem más, mint Orbán önprodukciós vágyának kiteljesítője. a kísérőjelenségei mindig is érdekesebbek voltak. :-) Ahogy az olyan zsenik reagáltak rá, mint Kósa, vagy a közönségbe verbuvált válogatott taplók.

Viszont előtted a pálya, hogy összefoglald az egy hét világrengető történéseit. amelyek túlmutatnak azon, hogy
- Orbán ellenséget keres és talál;
- Soros szörnyű;
- Orbán megaszondja ájropának a miheztartást;
- Magyarországon minden tökéletes;
- A határon túliaknak több pénzt fog adni/ígérni/javasolni a magyarokat megváltó géniusz,
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..első kérdés...hányszor voltál te ott ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: A következőre is válaszolok. Ha rajtam múlik, az eljövendőbe sem leszek ott.
AZon egyszerű okból, hogy nekem egy vasat sem ér meg, hogy Orbánt hallgassam. Ergo, ha átlépem kelet felé a határt, akkor is inkább nézem meg a szamosújvári templomot, mint Pannónia önjelölt géniuszát.

Marad tehát az az információ, ami átviszi a média, illetve az MTI ingerküszöbét.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Tehát olyasmiről írsz amiről halvány lila gőzöd sincs.
...mit lehetne tovább mondani...
az egész magyar sajtót foglalkoztató esemény csak szűk másfél órát tartott a hatnapos eseményből...de valamiért sokatoknak csak ennyi a lényeg.
nevemnick
Amúgy rákerestem a Tusványosi hajcihőre, és érdekes dolgokat találtam::

,,Az első szabadegyetemet 1990 nyarán tartották Bálványosfürdőn a Fidesz kisebbségi titkársága, az angol Fiatal Szociál-Liberális Demokraták és erdélyi Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége rendezésében, melyen előadóként részt vett többek között Litván György, Schöpflin György és Lengyel László politológusok, valamint Norman Stone brit történész. A rendezvényen nem a napi politikai eseményekről beszéltek, hanem egy-egy tudományág (irodalom, történelem, szociológia, közgazdaságtan, politológia, jog) egyetemesebb megközelítésével foglalkoztak angol, magyar, román és romániai magyar előadók segítségével.

Itt szerepel, hogy ifjúsági rendezvény ahol ,,rendezvényen nem a napi politikai eseményekről beszéltek" stb. erre majd' két évtizede vicces viktor ontja a sz@rt magából, az 50 és halál közti agyhalott mámiknak és bácsiknak.

Ezt nem lehet másként értékelni, minthogy a migráncssorosbrüsszel rátelepedett az ifjúsági rendezvényre, teljesen más irányba víve az eredeti elképzelést, sőt ott is két-háromfelé osztotta az addig egységes székelyeket az itthoni hatalma megtartása érdekében

Erre csak egyet lehet mondani: utolsó getzi!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Tévedsz. Olyasmiről írok, amiről van. Az ottani események itthoni hatásáról.
Arról, ha jól megfigyelted, egy szót sem szóltam, hogy elsózták a gulyást, és kemény volt a fű.
Alkalmasint az nem is érdekel. alkalmasint az sem, hogy Orbán lehellete mennyire volt gyógyszerszegú. Tehát semmi ilyesmit szóba se hoztam.

Úgyhogy nyugodtan hagyad a dagadt csúsztatásokat másra. Az évek tapasztalata alapján tudhatnád, hogy ezzel csak árnyékra tudsz vetődni.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...árnyék...ezzel csak nem azt akarod mondani hogy te mindig a napos oldalon vagy ?...:))
Csizmás Kond
@GeoCravker:...és hogy a tárgytól se térjünk el...milyen hatása lehet annak itthon ha ott az egyik székely megráncigál egy másikat a hajánál fogva ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Hatás?
Hát nem a szélesen mosolygó egymásra köszönést segíti, ha az egyik oldalon megjelenik a tahó székelyek, illetve a másikon provokátor ribanc minősítés. Szerintem.
De amennyiben Te úgy szoktál barátilag köszönni valakinek, akkor a világért sem vonnám kétségbe ebbéli jogaidat. :-)

Egyébként az ilyen akciók, valamint a határon túli fenekek kormányzati fényesítéáse kiválóan alkalmas arra, hogy szembe állítsa az embereket. De ez Orbánnak, és híveinek nyilván teljesen megfelel.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Mivel jártam ott valamivel nagyobb rálátásom van az ott történő eseményekre. Az egy párbeszéd, előre lehet tudni ki mit mond vagy legalább miről fog beszélni. A orbáni parádé az utolsó politikai megnyilvánulások egyike, de rajta kívül még több tízen ontják a saját meggyőződéseiket. van ahol öten hallgatják van ahol százan. Szerintem az oda összegyülő emberek kétharmada nem politizál csak kiváncsiságból megy oda, ezért is vannak elől többen idősebbek mert a fiatalság még alszik az azelőttéjeli buli miatt. Az ott elhangzott beszédek tulajdonképpen nem jelentenek semmit, felvázolják a multat és elhangzanak a jövő elképzelései, de az nem szentesíti sem törvény sem semmi, azok csak beszédek.
A legtöbbjük csak odemegy hogy lássa Orbánt, úgy mint itt is amikor Netanjahu megjött majdnem minden fővárosi zsidó szerette volna látni, ő is elmondta a magáét és hazament.
Ebből szenzációt csinálni...nem is kell plakát a baloldal mindent megtesz hogy reklámozza Orbán minden szösszenetét.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Őszinte leszek. Az, hogy általam alig ismert figurák elmondják a maguk szólamait a többi, általam szintén alig ismert figurának, nem különösebben érdekel. Már régen túl vagyok azon, hogy leesett állal gúvadjak valakire a neve miatt. Vagy érdekeset mond, vagy csak mozog a szája. Ha Orbán szövegének nem lenne hazai hatása, az sem igazán érdekelne jobban, mint egy semmibe szálló vitaindító.
Csizmás Kond
@GeoCravker: de akkor mi értelme napokig rugózni rajta ? nincs más téma ?..szerintem volna...
GeoCravker
@Csizmás Kond: nem rugóztam. Utólagos engedelmeddel leírtam a véleményem :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem nem ért az annyit...de mindenki maga tudja...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.