ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK IDÉZEM! ----------- A brit versenyzőnek ez negyedik Tour de France győzelme. Sorozatban harmadszor, életében negyedszer nyerte meg a Tour de France körversenyt a Kenyában született 32 éves brit Chris Froome. Ezt már a szombati időfutam után elég nagy magabiztossággal lehetett sejteni.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez nem sejtés, hanem bizonyosság

mármint, hogy a derék mno.hu derék szerzője olyanról irkod, amiről lövése sincs

Azaz nem csak nem rendelkezik semmiféle ismerettel, de arra is lusta, hogy néhány kattintással utánanézzen a dolgoknak
A derék mno.hu beszámolt az idei TdF eredményéről. A „Sorozatban harmadszor nyerte meg Froome a Tour-t” című beszámolóban szinte alig akad olyan mondat, amiben ne lenne valami ami mellément.
„Sorozatban harmadszor, életében negyedszer nyerte meg a Tour de France körversenyt a Kenyában született 32 éves brit Chris Froome. Ezt már a szombati időfutam után elég nagy magabiztossággal lehetett sejteni.” – hát azért ez több volt mint sejtés, mert a szokások szerint az összetettben vasárnap már nincs verseny!
Aztán valamiért a szombati 20. szakaszra cuppant rá
„A Marseille környéki szombati egyéni időfutamnak az Olympique Marseille labdarúgócsapatának stadionjából, a Vélodrome-ból vágott neki a 167 versenyző, és oda is érkezett vissza 22,5 kilométer megtétele után.” – nem környékén, hanem magában a városban, a csapat neve „Olympique de Marseille”, a stadionnak pedig „Orange Vélodrome” illetve „Stade Velodrome ”!
Az meg már csak hab a tortán, hogy az egész egy kurtán furcsán félbevágott mondattal zárul.
Persze az igazi poén az, hogy az egész cikk a derék origo.hu „TOUR: FROOME SOROZATBAN HARMADSZOR NYERT” cikkének koppintása. na jó csak a fele, ráadásul mondat közben abbafelejtve! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.