Figyelemreméltó, hogy posványosi beszédében Orbán a nemzet nagy sorskérdései között most nem említett egy csomó, számára korábban nagyon kedves témát. Egy szó sem volt például az államadósság elleni harcról, vagy a keleti nyitásról, pedig korábban amikor csak lehetett, ezekről beszélt. Az államadósság elleni harc nem vezetett látványos eredményre, és már nem is olyan sürgető a kérdés, mint 2008-12-ben (ennek főleg a globális pénzpiaci túltengés az oka, nem Orbán zsenije). A keleti nyitás pedig már inkább ciki, hiszen vagy a letelepedési kötvényes tolvajlás, vagy az általános sikertelenség emlékét hívhatja elő a hallgatóságból. Két félmondatnyi említés volt a beszédben a „jövő iparágairól”, amiknek „ajtaján Magyarország bekopogott”, és az „új ipari forradalomról”, ahol „dimenzióváltásra lenne szükség”, de ezeket annyira mellékesen vetette oda, mintha ő is meglepődött volna, hogy a beszédírók miért írták bele ezeket a mondandójába. Az oktatás és az egészségügy egy szót sem kapott a...

(Forrás: 444.hu, lusta által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez csak nekünk zagyvaság. Az egybites 300 forintos budiforradalmároknak ez egy igehirdetés volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Cefi: Valami zavar van az erőben/propelleren. Tán a szerkesztők dolgoznak "rajtam"? A fenti kommentet a thürmer gyerek okádására írtam. Továbbá tegnap óta lett megnyithatatlan üzenetem, és megnyithatatlan (örök) kedvelésem.
papa.49
Miért ezt az inget vette fel, egyszerű mint a pacák ENNYI ÉRZÉKE VAN A DOLGOKHOZ )))))))))))
papa.49
@lusta: Mi van a ,,mosónő,, sztrájkol???
verőce21
Nekem csak most volt alkalmam meghallgatni a "tusványosi beszédet", és egy dolog nagyon nem tetszett benne. A cigánytenyésztés lankadatlanul tovább folytatódik!
(Családonként 1,44-ről, 2,1 átlagra kell emelni a népesség szaporulatot!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok