Korábban a Zarójel is közre adta, hogy közös politikai akcióra hívta fel a Humán Tárca az egészségügyi vezetőket. A kórházigazgatóknak alá kellene írni egy levelet, amely nyílt hadüzenet az inkorrektséggel vádolt sajtónak. Éger István az Egyenesen című műsorban azt mondta: „ez akkora hülyeség lett volna az Emmi részéről”, hogy nem akarta elhinni, ezért utánajárt a történetnek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hidd el Pubi, hogy ez nem kizárt! A derék minisztérium, s maga Balog-páter is, sőt Őfenesége bármiféle ilyen arrogáns baromságra képes! =))
CsipkeRózsa
Mióta lehet egy kórházigazgató ennyire önálló?
Cicamama55
Még a médiában sincs joguk önállóan nyilatkozni a kórház igazgatóinak, akkor körlevelet küldeni még úgysem. Más országban ha ilyen tartós káosz lenne az oktatásban, egészségügyben, már régen leváltották volna a területekért felelős minisztert! Kezdem azt hinni, hogy az államtitkári posztot arra találták ki, hogy őket látványosan elröptessék olykor, de a póráz végén a "kutya" mindig ott marad!
Sámannus
2008-óta tudjuk, hogy te egy párt nyalonca vagy. most is csak magadra vigyázol.
Nessy
A tények makacs dolgok, Bástya, akarom mondani Balogh elvtárs!
A történeteket, a képeket nem a kórház vezető, dolgozói küldik a még értelmes médiának, a sztorikat sem ők mesélik, hanem a betegek, a hozzátartozók. Sok esetben azért az intézmény megnevezése nélkül, mert tudják, hogy nem mindenről ők tehetnek!
Talán, ha az iróasztal mellől felemelnék a feneküket, nem csak a sajtószobáig, hanem távolabb, akkor kevesebb győzelmi jelentést olvasnának fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.