A miniszterelnök tusványosi szereplésének egyik „hozadéka”, hogy többen megemlékeznek a hazai szólásszabadság korlátozási szándékairól. Tekintve, hogy Orbán Viktor, a jelek szerint végképp eldöntötte magában: aki nem ért vele egyet, az hazaáruló. Felemlegetve Soros hazai médiabirodalmát, és mindent, ami az eszébe jutott. Vagy a beszédíró eszébe. Miközben a komplexus korántsem új keletű. Az sem, hogy Orbán Viktornak baja van Sorossal, a civilekkel, az ellenzékkel, és jószerivel az egész világgal. Inkább az lehetne meglepő, hogy a média némely szereplő rácsodálkoztak az idei beszédére, mint az a bizonyos borjú. A csodarombolás jegyében is, érdemes lehet tehát kicsit visszatekinteni. Ha nem is olyan messzire, amikor először kiáltotta ki az Európai Uniót a leküzdendő ellenségei egyikévé. Mert lehetne természetesen olyan messzire is visszamenni. Megemlítve azt is, hogy 2013-ra már kirajzolódtak a közerőszak-tevés körvonalai. De nem szükséges a kórtünet teljes ívét felvillantani...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Csizmás Kond: Ha hozok egy törvényt, akkor annak nyilván nem fogok ellene menni, ha úgy hozom, ahogy akarom.
Na ezt hívják diktatúrának.
Ha valakinek 2014 év végén volt információja a várható menekülthullámró (2015 januárjában már emlegette)l, de 2015 augusztusig csak magyar nyelvű gyülöletplakátokkal bír szolgálni, az valóban hazaáruló.
Orbánnak sorossal semmi baja nem volt, amíg őt fizette.
az EU-val most akar igazán szakítani, amikor a kohéziós alapok kimerültével elfogy az ingyenpénz.
a civilekkel furcsa módon csak akkor van baja, ha pofázni kell. amikor átvállalnak kormányfeladtokat, segélyezési projekteket, akkor furcsa módon nincs.

Márpedig ezek konkréan ismert paraméterei a Feltsuthy Caligula működésének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Szerintem te írtál alaptalan hülyeséget.hivatkoztál valamire ami nem létezik a jelek szerint
Csizmás Kond
@GeoCravker: " Az állampolgárduzzasztás uniós norma..."
Ezt írtam, és erre kezdtél törvényeket követelni...holott nem státusalapot írtam...és ebben mi az alaptalan hülyeség...?
GeoCravker
@Csizmás Kond: O.K. nem hülyeség, hanem valózlanság. Nem uniós norma.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Minden olyan határozat, törvény amit az unió valamiféleképpen támogat azt a saját normájának megvalósításának ismer el...és a zunió támogatja az akárhány állampolgárságot, sőt biztat államot embert egyaránt a használatára.
GeoCravker
@Csizmás Kond: DE nem bíztat egy kormányt sem arra, hogy egészen máshol élő embereknek adjon állampolgárságot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.