A BKV hivatalból feljelentést tesz közérdekű üzem működésének megzavarása miatt annak a felújított 3-as metrószerelvénynek az ügyében, amelyet egy az ajtóvezető sínbe helyezett fakocka akadályozott szerdán.

A feljelentésről Tarlós István főpolgármester és Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója számolt be csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tarlós István elmondta, feltehetőleg valaki két állomás között szándékosan helyezett el egy pontosan méretre vágott fakockát, amivel a közlekedés akadályozása mellett a közvélemény elbizonytalanítását is célozhatta, azt a látszatot keltve, hogy ismét valami baj van a felújított szerelvényekkel.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pista bá' olyan pontosan leírta, hogyan vetették el a kockát, elsőre azt hittem ő tette oda, cipőjének a fűzése közben. De aztán börtönnel fenyegette a tettest, és elbizonytalanodtam, aztán azon tűnődtem, 2006-ban miért nem volt ilyen szigorú a villamosborogató kubatov legényekhez a közlekedés veszélyeztetéséről alkotott törvény?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyember
Hol találták meg a fakockát? Az állomáson? A kérdéses ajtónál nem LÁTSZOTT, hogy nincs bezáródva? A záródást jelző "valami" hol van? Ez egy panelházi liftnél is hozzáférhetetlen helyen van. Két különböző dolog, hogy a bűnös!!! fakocka az AJTÓT, vagy a "valamit" nem engedte záródni
papa.49
Már csak a ,,fakocka,, mérete lenne az érdekes, mert amit a bolondistók mutogat az lehet egy gyermek játék darabja is, már csak az a kérdés ha ez befér az ajtó alá akkor télen vajon a hó hogyan fog kint maradni a kocsin kívül???
No bolondistók lehet válaszolni!!!
terlasz
Még mesét is szőtt hozzá a jóember. A fakocka és a cipőfűző ármánykodásai címmel Tarlós-novella készülhetne belőle.
nezelodo
@terlasz: Alighanem folytatásos lesz, mert annyi fejezetet a hülyítő királyi tv egy híradójában mégsem lehet előadni egyszerre. Kezdhetné először a Nemzethy szemétszállítás világszínvonalú megszervezésével, aztán jöhet az egészségügy, oktatás rokkant nyugdíj, MANYUP kubatov lista stadionok, földprivatizáció strómankormány, stb. Hosszabb lesz ha mindent előadnak majd mint, egykor a Szabó család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.