Két félévben két doktorit írt történelemből. Hasonlítanak. Kovács Zoltánnak két doktori fokozata van történelemből. Az Alfahír mindkét doktori dolgozatot kikérte, hogy összehasonlítsák őket. Kovács doktori témája a Habsburg Monarchiáról a 18. század közepén a brit közvéleményben kialakult politikai kép volt. Erről szólt a 2001-ben, az akkor már a Debreceni Egyetem részeként működő KLT-n leadott disszertációja is, amelynek az „Anglo-Austrian diplomatic relations and the political image of the Habsburg Monarchy in mid-eighteenth-century England” (Angol-osztrák diplomáciai kapcsolatok és a Habsurg Monarchia politikai képe a 18. század közepén Angliában) címet adta. A lap szerint a szakdolgozatot 2001 októberében védte meg, de 2002 júniusában újabb PhD fokozatot szerzett a CEU-n, szintén történelemből. Így Kovácsnak fél év alatt új szakdolgozatot kellett volna írnia, hogy egy másik fokozatot is szerezzen vele, hiszen két egymást követő félévben két szakdolgozatot adott le.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Újabb "doktori" bukta! Érdemes lenne az összes parlamenti csordatagét megvizsgáltatni, a jelek szerint lenne bőven copy-anyag, snittpálos, tömjén-ollós!
Lehet, hogy a Tangón érettségiztek pár tízezresért?
JAJMÁR
"A lap szerint a hazai törvények nagyon szigorúak, ezért a disszertációkról nem készíthettek másolatot, és nem is idézhetik őket nyilvánosan. "
Mióta, van ez így? Hiszen minden egyes tanulmány azért is íródik, hogy azt olvassák, felhasználják -hivatkozással, szerző megjelölésével persze - mások is. Már amelyik ér annyit.
Na ez érdekes, hogy ugyanazért két diplomát is lehet szerezni. Érdekelne, hogy ma meg tudná-e védeni?
nevemnick
2001/2002? Nu, csak nem az első vicc-tor vicctorovics első uralkodása idején?
Lehet, hogy eltévedt, vagy elfelejtette a szőrös moncsicsi, hogy nem a CEU-ba jár.
De ha narancsos vagy bármit megtehetsz... sőt, diplomahalmozó lehetsz, mert a ,,szimpla" diploma ugyanabból nem az igazi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.