Lipcséből jelentkezett be a magyar vívószövetség megbízott főtitkára, aki csecsemőrablásról és machetével hadonászókról beszélt. A lipcsei városvezetés és rendőrkapitányság semmi ilyenről nem tud.

A napokban a magyar vívószövetség megbízott főtitkára arról számolt be a köztévének, hogy Lipcsében gond van a közbiztonsággal, a magyar csapat csak nappal és csoportosan mert közlekedni. 

Boczkó Gábor a helyszínről jelentkezve arról is beszámolt, hogy láttak egy machetével hadonászó férfit, valamint egy "színes bőrű ember", aki el akart rabolni egy fehér nőtől egy csecsemőt.

LIPCSE //HÍRADÓ – M1 – 19 30 Híradó, 2017 július 25

Uploaded by Jeti Válasz on 2017-07-27.

 Szerinte kritikus volt a közbiztonság, és megrázó volt,  

mert Budapesten azért ilyeneket nem látni napi szinten.

A 444 megkereste a lipcsei városvezetést, hogy mi igaz Boczkó állításaiból.

A lipcsei önkormányzat szerint az, hogy valaki machetével hadonászott, és egy másik ember el akart rabolni egy csecsemőt, az csak és csupán kitaláció lehet. 

"A magyar vívócsapatot egy olyan hotelben szállásoltuk el, ahol a többi csapat is lakott a világbajnokság alatt. A magyar csapaton kívül senkitől sem érkezett panasz rendzavarásról"

- írta az önkormányzat a 444-nek a válaszában.

A lipcsei rendőrség sem tudott olyanról, hogy valaki bozótvágóval hadonászott volna, és csupán egy észak-afrikai pár veszekedéséről értesültek, de ott nem volt csecsemőrablás, mert a helyszíni rendőrjárőr gyorsan és határozottan elrendezte a helyzetet. 

A rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot az ugyanabban a hotelben megszállt más csapatokkal, akiktől semmilyen panaszt sem kaptak.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Mielőtt bejelentkezett leszopta gorbánt. Meg kérdezte a Lendvay utcát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Equus: jujjuj, ezt a meglátomásodat mire alapozod?

Mert mind a két esetben elfogultan megalapozatlan. De érvelhetsz, várom.
Equus
a sportolók egyszerűen hazudtak, h azzal keressék a Nemzettemető tezsvér kegyét.
Portugália meg akkor még a buzgó hívek országa volt. Mára már több a gondolkodó ember ott is.
Az elsőhöz ennyi elég is.
A másodikhoz annyit még hozzátennék: ha a keresztények istene olyan fene nagy erővel bírna, mint amit neki tuljadonítanak a bugrisok, akkor nem lenne szüksége "csodákra". Csak egyetlen dolog: miért is kellett a kiválasztott néppel levágatni az utolsó szálig a kánaánitákat, ha egyszerűen egy járvánnyal megoldhatta volna a dolgot.
Peller Anikó
@Equus: nem vagyok elégedett. És ha nem hazudtak?

A fatima meg teljesen mindegy mennyire buzgók a lakosok, mert nem az a kérdés, hogy a szűz máriát látták vagy csodát láttak. Ott 60-70 ezer embernek mutattak az égből alászálló, propellerként tüzet hányó izzó csillagot amely tüzes Napként forgott az égen. Közben cikkcakkban ugrált az égen tíz percig és az esőtől áztatott sáros földet pillanatok alatt felszárította. (3 kislánnyal beszéltek előzőleg, ők rendelték ki a tömeget a mezőre, mert a kislányoknak megígérték, hogy okt. 13.án eljönnek megint és bemutatót tartanak. Meg is tették)

Egy ilyen megfigyelést nem lehet figyelmen kívül hagyni azzal, hogy bigottak.

A vívó egyedül állította amit látott és hazugnak állítod be. Fatimában kicsivel többen voltak a szemtanúk.
teuton
@Peller Anikó: Olvasni tanulj meg! NEM vivo allitotta, hanem a kapitany! Ö hol volt, nem a versenyen? Aztan ö egyedü latta... Lipcseben lakik nehany 100ezer ember, de a kapitany bizonyara egyedül volt aki latta... Egyetlen nemet media nem merte lehozni? Meg a nacik sem??? Egyebkent azt sem mondta el, hogy hol latta, eleg erdekes, nem? Talan a berugva valami videot nezett? Ja, neked persze minden kacsa hihetö. Akkor mondd mar el nekem, hany jogerös itelet született a kölni szilveszter miatt es milyen ügyekben? De ne a kurucinforol idezz, hanem birosagi aktaszamokat! Mert ott több 1000 ügyröl volt szo... Ne erölködj, elarulom, 2 (!) itelet lett, es nem nemi eröszak, hanem telefonlopas miatt... Pesten naponta hany telefont lopnak???
teuton
@durbincs: Persze, a külföldi rendörseg es sajto mind hazudik...Erdekes modon senki nem hozza le az ellenkezöjet. Pedig Lipcse 500ezres varos, senki nemlatott semmit, csak a magyar edzö, akinek tulajdoneleppen a versenyen kellett volna lenni? Akkor mi az igaz, amit te -meg ö. kitalalsz? A versenyzök persze nem voltak ott, nekik versenyezni kellett, amig ez a seggnyalo valami horrorfilmet nezett berugva... Egyebkent a ven magyar naci, aki lelötte a rendört a jogtalanul tartott fegyverrel, az ugye elkerülte a figyelmed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.