Visszautasította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek az osztrák kancellárt bíráló kijelentéseit csütörtökön az Osztrák Szociáldemokrata Párt... Andreas Schieder az APA osztrák hírügynökségnek nyilatkozva azt hangoztatta, hogy Magyarországon a demokrácia és az emberi jogok leépítése zajlik, és ez - mint fogalmazott - a szomszédos országokkal szembeni, egyre durvább vádaskodásokhoz vezet. Szijjártó Péter budapesti sajtótájékoztatóján Christian Kern osztrák kancellárnak a német Frankfurter Allgemeine Zeitung című lapban megjelent interjújára reagálva kijelentette: Európában hadviselés zajlik azokkal szemben, akik nem hajlandók illegális bevándorlókat befogadni, ennek a hadviselésnek két eszköze van: a jogi és a pénzügyi fenyegetőzés. A miniszter szerint létezik egy "Soros-terv" arról, miként kell fenyegetéssel rávenni országokat arra, hogy migránsokat fogadjanak be. Az osztrák kancellár nyilatkozatával "beállt" azon balliberális politikusok közé, akik ezt támogatják,...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ahhoz mar nagyon "ugyesnek" kell lennie a kulugyerunknek, hogy a beketuro sogorokat is jol felboszitse...
Nade szijjaspetya futsalbajnok erre kepes - masra se...
Ne csodalkozzon a magyar kulugy, hogyha az EU-ban Kern ellenunk fog felszolalni.
Meg szep volt a hasonlata, hogy az EU orszagokat nem fejostehennek, hanem bankautomatanak aposztrofalta...;o))))
lampa laz
2018-ban arról fogunk szavazni leginkább, h Európai Unió, vagy az Eurázsiai Unió tagjai akarunk-e lenni. Az ellenzéknek erre kellene kihegyezni a kampányát, mert nagyon nem értik az emberek, h ez a szemét banda ki fog vinni bennünket az EU-ból, mert a felhalmozott vagyonukat csak így tudják megtartani.
quadrocopter
Ezzel a primkó Hosszú Lófasszal az osztrákok simán felmosnak!
namihami
Látod Peti. Így kell valakit udvariasan, mondom UDVARIASAN elküldeni a p...ába. Most is, immáron sokadszorra, de sikerült ismét házhoz menned a lóf@szért. Most kéne valaki olyan a futsalcsapatban, aki megérti a finom, úri gúnyt és neked is elmagyarázza, hogy hogyan és milyen fokon lettél elküldve a f@szba. Mert ez neked olyan, mint hernyónak a magasugrás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.