Tarlós István szerint azért nincs szükség a metróhálózat akadálymentesítésére, mert nincs elég mozgáskorlátozott, vagyis „az ő utasszámuk ezrelékben sem fejezhető ki”. Erre a magában is felháborító kijelentésére válaszolt a MEOSZ.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Csizmás Kond: A rokkant rokkantnyugdíjas is szeretne emberi körülmények között eljutni A-ból B-be. Ennek a feltételeit kell(ene) megteremteni. Egy egészséges, akinek közvetlen kapcsolata sem volt a rokkanttal nem akarja megérteni a hátrányois helyzetű gondjait. Ez a nagy baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Közben Tarlós Fakocka István főbunkó főpolgármester, akinek nyilván esze ágában nincs
kirúgni a gyalázatos botrányba keveredett BKK igazgatóját tegnap nem először tahóskodott a 3- as metró akadálymentesítése kapcsán. Végül üzenem Tarlósnak: azért utazik kevés mozgáskorlátozott a metrón, mert el sem jutnak odáig, vagy ha igen, nem tudnak lejutni az aluljáróba. Aki szerint akkor kell majd foglalkozni a fogyatékkal élők problémáival, amikor a lakosság fele érintett lesz, az ne politikusnak menjen, hanem sírásónak. Ahhoz ugyan nem jár extra fizetés, sem luxusautó, sem ingyen laptop, de legalább túl nagy kárt sem okozhatnak. Ostoba pondrók.
Sámannus
Ezek a fatö.ű fityeszesek a nyomorékok pénzét is ellopják, azért olyan tuskók velük.
Nekik mindenki ellenség akinek a jövedelmére szemetvetnek.
A rámpa Spítyú agyának is kell, mert már az sem éri el az egészséges értelmi színvonalat.
Csizmás Kond
@lusta: Ez igaz, de az még nem kötelező senkire...és a rokkant segítése elsősorban annak kötelessége annak rokonságában vagy egyéb anyagi hasznában osztozik...
A bajok ott kezdődnek amikor a ép, egészséges akárkinek nem jut elég akármi, hogy a rokkantvalakijének a segítségét tudja ellátni...és az ilyen nyivákolások csak azt bizonyítják, hogy másra akarja hárítani a felelősséget mindenki...sőt hasznot akar húzni belőle a más bőrén.
karma1
@Nessy: Szoval egy kisgyerekes anyuka gyereke sohasem lehet beteg, nem kell neki elmennie az orvoshoz, a korhazba, specialistahoz, egy kisgyerekes anyanak nem kell bevasarolnia (mikozben NEM hagyhatja otthon a gyereket egyedul, ugyebar.)
Tudod, ha valaki sosem neveolt gyereket a varos sziveben, annak halvanylila fingja sincs ezekrol a dolgokrol, viszont ex katedra mondja a hulyesegeit az eterbe...
Isten barmai meg mindig szabadon koszalnak koztunk...:o))
Nessy
Én még oly korban voltam babakocsis anyuka, amikor még segítettek felszállni a villamosra, buszra. De már akkor is jó volt egy rámpa, amin könnyű volt feltolni a babakocsit.Most megint jól jön, mert bottal könnyebben lehet rajta közlekedni. Bizony a Gellért téren megszenvedek a lépcsőkön, amíg le meg fel megyek a metrónál. De hát ezek a szép kor "örömei".
Az ifjak még nem tudják, hogy mindenki megöregszik egyszer, még ők is!
karma1
@lusta: Hat Te aztan belecsaptal a lecsoba, Baratom! Most aztan nmegtudhatod, - ha eddig nem tudtad volna - hogy minden rokkantnak kell hogy legyen olyan rokona, aki viszi-hozza a rokkantat - remelhetoleg a sajat kocsijan, nem buszon-villamoson-metron - .
Az a kis problema, hogy esetleg valaki gyerekek, unokak nelkul el, teljesen egyedul - nem sajat hibajabol, hanem mert az elet igy hozta - egyaltalan nem zavarja.
Ez az idiota ruhes meg tapsikol Csikszeredan a szocialis temetesnek is, hiszen videken eddig is a csalad keszitette fol a halottat a temetesre.
(Probalta volna megtenni ezt mondjuk a Kiraly utca 21-ben, 3. emelet, lift nincs, viszont az egyedulallo idos emberek tulnyomo resze a Belvarosban el...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.