Namármost! Volna egy javaslatom! Tessék szépen felállni. Ha leengedi az ég felé felrántott orrát, és vízszintesen balra sandít, akkor talán még látja a szeme sarkából azokat, akik talán követnék. Remek! Most kellene egy 90 fokos fordulatot tenni jobb felé. Tudom, hogy ezzel a háta mögött érezné a baloldalt, és nem tudná állandóan rajta tartani a szemét a sok potenciálisan hátba támadó galádokon. De hát ez van. Bizalom nélkül nincs bizalom! Ugyanakkor most tessék erőteljesen előre nézni. Meg egy kicsit jobb felé. Ott fogja látni Fideszt. Annak jobb széle felé sasszézva Orbán Viktort. Amint lassan araszol a szélsőjobb felé. Na, kérem! A választási ellenfelek ők lennének. Nem az MSZP-t kell leváltania! Nem is Gyurcsány Ferencet kell a választásokon kihívnia. A többiek is el lesznek valahogy úgy, hogy nem akarja megmondani, hogy miképp kúszhatnak el a fenekéig. Na, kérem! Az, hogy én nem szavazok Önre, az egyre inkább faktum. De talán az unokáknak nem lenne mégis jobb azt mesélnie...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Eladott Ország: Sajnos benne van a pakliban, ahogy cefi is írta. Ezért lett volna jó, ha Szegeden nem fülbegyónásos a találkozó, hanem újságírói/lakossági fórum keretében zajlik.

Igaz, Orbán akkor gyáva lett volna odamenni.
dr. prédikátor
Nekem is az a véleményem hogy ez a fasz botka a viktor szopkin embere! Megvette kilóra mint egy hízott disznyót!!!
nusika
@dr. prédikátor: ...volt-e a találkozóról valami közlemény, mert én, legalábbis nem olvastam. Nekem nagyon gyanús az egész találkozó. A vezető MSZP politikusok nem kíváncsiak ? ...vagy Botka titkolja!
bencemacska
@nusika: ma, 12:07
Lehet, hogy az a belháború oka, hogy valaki kíváncsi volt?!
nevemnick
Botka ugyanolyan diktatórikus hajlamú mint a mostani ,,vezír".
Annyiban különböznek, hogy botocskának még nem remeg a szája széle, és nem mond (még) annyi hülyeséget. Amennyiben hatalomra kerülne (amit kétlek) nagyobb gondot okozna az országnak, mint az eddigi összes suttyó.
Eladott Ország
@bodorandras: ..."nyelni fog" , de a butykosa sosem fogy ki. Duplán látja majd a lorex órát, elég az neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.