Az állami táboroztatás mellett jutott pénz tanácsadásra is. Ismerős cégek a felújításoknál. Idén júniusig 18,9 millió forint értékű szerződést kötött a gyermeküdültetést szervező Erzsébet Gyermek- és Ifjúsági Táborok Szolgáltató Kft. a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-vel – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk arra volt kíváncsi, hogy a gyerekek szociális táboroztatásáért felelős Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által létrehozott társaság mely cégekkel és milyen szolgáltatásokért szerződött 200 ezer forintnál magasabb összegért.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kerítés-mánia

Nem, most nem a határ-kerítésről van szó

Az mno.hu mai vezető írása „Üdültetés: a Századvég is jól járt” azzal foglakozik, hogy a 15milliárdra gyermeküdültetésre szánt pénzből mi mindere nem fussa Erzsébet Gyermek- és Ifjúsági Táborok Szolgáltató Kft. –nek.
Többek kötött beszámol arról, hogy ismerős cégek nyűzsiznek a felújítások körül. Persze ebben sincs semmi meglepő, amin mégis fennakadt a szemem az az, hogy több helyen is 100milliós nagyságrendben szerepel a kerítések karbantartása, jelentős részét elvíve a teljes objektumra szánt pénzeknek! =))
lópicigáspár
Nem tudom miért, de valahogy a náci Németország üdültetése a Prora jut eszembe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.