Elkezdett aggódni a Fidesz a nyugdíjasokért, szerintük Vona Gábor hárommillió nyugdíjast sértett meg a napokban.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a nyugdíjasokat érintő bejegyzésében hárommillió időskorút sértett meg – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Halász János vasárnap reggel elmondta, Vona Gábor közösségi oldalán egyebek mellett azt írta, "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a 20. század minden traumáját".

Halász János ezt tűrhetetlennek és elfogadhatatlannak nevezte, és megismételte, Vona Gábornak bocsánatot kell kérnie a nyugdíjasoktól.

Szólt arról is, hogy bármilyen durva hangnemet használ a Jobbik a kampányban, a Fidesz fel fogja venni a kesztyűt. "A kampány az nem játék, nem lehet csak úgy elaludni, nem lehet, hogy csak az ellenzék fröcsögését hallgassuk" – mondta.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ne ugass Halász, mi van a savazós vén fidesznyikkel, a Bözsi nénikkel, a kézcsókosokkal és azzal, hogy az "emelt nyugdíj" még abban a hónapban elveszti emelt jellegét a drágulások miatt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ne ugass Halász, mi van a savazós vén fidesznyikkel, a Bözsi nénikkel, a kézcsókosokkal és azzal, hogy az "emelt nyugdíj" még abban a hónapban elveszti emelt jellegét a drágulások miatt?
colibri
Vona írásában van nagyon sok igazság és mivel a legújabb kérdezések szerint a pártja feljött a fidess után következő helyre, most megint eljött az ideje jól belerúgni Vonába és a Jobbikba. Csupán ennyi a történet, amit igyekszik a fidess kipukkadásig nagy lufivá fújni.
bencemacska
Általam nem tisztelt Halász Úr!!!
Legyen szíves az én nevemben ne nyilatkozzon,mert :
- 1. Vona a talp- és seggnyaló FIDESZ nyugdíjasokról beszélt,
- 2. Önnek meg minden szava hazugság!!!
tudode
Nem lehet általánosítani!
Van egy réteg, amely beéri azokkal a morzsákkal, amelyeket a POLITIKAI KALANDOR odavet neki, mint a kutyáknak.
.
Lásd: Pl.
.
Fidesz hívek kontra székházfoglalók - NolTV
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI&t=92s
.
Balog Orbán Viktornak nevezte el gyermekét a fideszes cigó
www.youtube.com/watch?v=UVg8AdTjE1s
.
Heti napló Sváby Andrással 7. adás (Ti dolgozok! Ők lopnak)
www.youtube.com/watch?v=p0u0aBR4XTY
.
Tehát a FIDSZEK SZEKTA él, és virul.
Jóvoltukból AKÁR NYUGDÍJUKIG élősködhet az országon ez a telhetetlen BAGÁZS!
magyarbakancs
Fidesz meg az egész országot megsértette.
magyarbakancs
Halász János, úr talán kevés volt a maliga vagy sok volt a propaganda oktatás.?
papa.49
@magyarbakancs: Ennyire telik a tahó debreceninek )))))))))))))))))))))))
magyarbakancs
@papa.49: Nem tahó csak született Magyar ember ki mindig azt a köpenyt viseli ahonnan jól fog élni.
Eladott Ország
Halász, te kormányfelszopó mocsokláda , 2008. január 1. óta változatlanul 28.500 forint! egy fillérrel sem nőtt a nyugdíjminimum. A „befagyasztott” alapellátás mellett a magánnyugdíjak államosítása/ellopása, a nyugdíjkorhatár folyamatos emelése, az indexálás átalakítása és a korhatár alatti ellátások megszüntetése is jelentősen hozzájárul a Nyugdíjbiztosítási Alap egyensúlyban tartásához, de erről mindig ügyesen elterelik a figyelmet az aktuális nyugdíjemelésekkel. 2010-től vagytok hatalmon , miről ugatsz te szarházi.
papa.49
@magyarbakancs: Én magyarnak érzem magam, de nem szoktam a nézetemet váltogatni, mint más a gatyáját !!!
Nem is vittem sokra !!!
magyarbakancs
Ezek a Fideszesek igazi magyarok, mi csak kalandvágyból itthon maradtunk.
vonotok
Én nem a Jobbik tagja. 62-és vagyok, de engem Zaza NEM sértet meg. Igen, van igazság mind abban amit írt. Ez a tetves rendszer nem csak a családokat, de a nyugdíjasokat is egymásnak ugrasztotta. És ha nem térünk észhez, lesz itt még 56 -at.
És az Oroszok nagyon közzel vannak.
Pálinkás Pál
Te nyomorult féreg...ha valami csoda folytán nem szavazhatnának a nyugdíjasok...kíváncsi lennék mennyire állnátok ki értük szemét banda!!!mellesleg a nyuggerek közül is csak az szavaz rátok,akinek az IQ-ja a béka segge alatt!!!
papa.49
@vonotok: Jól látod sajna a változás csak annixi lesz nem Kádárnak, hanem Orbánnak fogják hívni aki kéri a muszkák segítségét !!!
Az orosz katonák nem nézik a Suezi csatornának a Dunát !!!
maci0427
Sajnos valóban megtette ezt Vona Gábor a beszédében és például a környezetemben teljesen kivannak akadva a nyugdíjasok ezen és meg is mondták,hogy a jobbikra soha ! De a baloldalnak meg nincs programja és megy a széthúzás mert Gyurcsány Ferencet még mindig többen szeretik mint Botkát, Mesterházyt, meg az összes többieket !
bencemacska
"A kampány az nem játék, nem lehet csak úgy elaludni, nem lehet, hogy csak az ellenzék fröcsögését hallgassuk" – mondta. (mármint halász)
Ezzel mit akart vajon mondani?
Segítsen valaki megfejteni!
Horizont
Elaléltam, hogy a hatalom aggódik:) Na ne bacca már meg a világ...
dr. prédikátor
Fityfasz csürhe!Na meg te is te kis geci halász!!!Ti csak ne aggódjatok értem nyugdíjasért.Mert a ti aggódásotokból én csak rosszúl jövök ki!!Már eddig is nagyon sok mindent " elaggódtatok" tőlünk.!!!
solidedge
A Vona által említett nyugdíjasokat én is láttam Fidesz rendezvényen ahol magukból kikelve támadták meg a szónokkal nem egyetértőket. Szerintem Vona erre utalt jogosan. Megjegyzem én is nyugdíjas vagyok.
papa.49
@solidedge: Vannak ilyen erősen ,,behavazott,, egyedek, de a világ így kerek ...
simmering73
Nem tisztem Vonát védeni, de teljesen igaza van. Érdekes, hogy nekem rögtön az jött le, aminek le kellett jönni. Azokról a kereplő, sípoló, köpködő mocskos fidesznyuggerekről beszélt, akik esténként az ellenzéki plakátokat járnak letépkedni, ahelyett hogy az unokájukkal foglalkoznának. Az én nyugdíjas 80 éves édesanyám is elítéli ezeket a mocskokat.
vadnarancs
Horn idejében a nyuggereket szidták, hogy a nyuggerekkel nyert az MSZP. Most akkor ezek a nyuggerek jobbak, mint az akkori nyuggerek? Akkor miért nem adnak nekik normális nyugdíjat?
Yoda69
A fideSS pedig 3 ezer milliard forintot lopott el a leendo nyugdijasoktol. Ez nagyobb bun
feco fero
Halász! Te a zavarosba halászol! A Vona azzal kezdte: ..."akinek nem inge ne vegye magára..."
Akkor most miről is beszélsz, ill. beszéltek???
Ha pedig három millió Vona által meg sértett nyugdíjas van, akkor ezt nagyon elbasztátok a 8 évetek alatt!!!
Hiszen még ezek az "idióták" is tudják, hogy nincs ok okozat nélkül, és fordítva!
Ha szennyvíz folyik a szánkból, azt ti szennyeztétek be!
Ha pedig vért kiáltva ugrunk egymásnak, az is ti miattatok van!
Ha pedig trágárul ordibálunk az eddigi traumáktól, az is miattatok van!
89 től napjainkig 12 évet voltatok hatalmon! Tessen mondani, ez idő alatt mit tettetek a nyugdíjasokért, akár ti, akár a többiek???
El vettetek 3 ezer milliárdot, max. az inflációt követő nyugdíj emelést adtatok, de csak visszamenőleg, amelyet 12 hónap alatt kapunk meg! A mai napig mi előlegezzük meg az inflációt! Közben a gyógyszer árakról, az EÜ szolgáltatásokról, az egyéb piaci árakról nem is beszélve!
Azt gondolom Halász Jani, hogy jobban tennéd és tennétek ha azzal foglalkoznátok, amiért nem kevés fizetést, jövedelmet kaptok, és amire ESKÜT tettetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.