Sőt, a görögök töke is szóba kerül. És Deutsch Tamás is. Meg persze Katinka és a vizes vébé. Nagyinterjú. Melyik a kedvenc Kispál-sora? Rajzolj pöcsöt a plakátnak! Miért az? Elég kicsi voltam, amikor megkaptam életem első Kispál-kazettáját, és izgalmasnak tűnt a csúnya beszéd. Idővel persze megértettem, hogy a firkálásnál és a kedves trágárságnál sokkal többről szól az az egy sor. Nem vagyok túl muzikális, nagyjából a Kispál és a Borz az egyetlen együttes, aki igazán hatással volt rám és akiért szívvel-lélekkel tudtam rajongani. Iszonyú jólesett, amikor sok évvel később, az athéni aranyérmemet követően küldtek nekem egy videoüzenetet. Annak mi a története? A Ha az életben című dalukban éneklik, hogy „az Akropoliszra felmegyünk és ott a csikket a városra

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pontosítok: Orbán gazsága miatt ennyi pénzt tapsoltunk le erre a gagyi rendezésre.
Ehhez pofa kell, de van neki is. Nem az olimpiát kellenen siratni, hanem tudomásul venni, hogy ékes bizonyíték arra, hogy mekkora baromság lett volna az olimpia. Kamu alapokon gagyira rengeteg (a vállalt többszörösét) pénzt eltapsolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.