Hiába nagy a szocialista jelölt népszerűsége, a pártját feleannyian választanák, mint a Fideszt. Hiába nagy a szocialista jelölt népszerűsége, a pártját feleannyian választanák, mint a Fideszt. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Kibertámadástól és járványtól félnek a magyarok, nem Soros Györgytől Botka népszerűségben beérte Orbánt A Századvég szerint Orbánt akarják miniszterelnöknek a magyarok Egyetlen százalékponttal nagyobb Orbán Viktor népszerűsége Botka Lászlóénál – derül ki a Publicus felméréséből, ami a Vasárnapi Hírek megbízásából készült. A miniszterelnök népszerűsége a múlt havi két pontos növekedés után júliusban két pontot csökkent, negyven ponton áll. Ez januárhoz képest összesen kilenc pontos visszaesés. Szocialista kihívójának népszerűsége ugyancsak két pontot csökkent júliusban, ahogy júniusban is. Januárhoz képest egy ponttal alacsonyabb Botka népszerűsége – állapították meg. A különbség hibahatáron belüli. Vona Gábor Jobbik-elnök népszerűsége a múlt havi kétpontos...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lehet fikazni Gyurcsanyt, de meg mindig o tartja meg legjobban a sajat taborat.
Lehetne ez akar into jel is botkanak, ha tudna olvasni a statisztikai szamok kozott.
Csak annyi latszik, hogy ahonnan elmennek a hivok, ezek a hivok a bizonytalanok taborat novelik, nem egy masik mikropart letszamat.
Amibol megint csak kierezhetne a figyelmeztetest botka, hogyha zaros hataridon belul nem valtoztat a programjan es a stilusan, akkor nemhogy nem szolit meg ujakat, de a regi mszp-seket sem fogja tudni megtartani, viszont szepen repedezik mar a sajat partja is minimum 2 reszre : aki szovetseget kotne mindenkivel (akar Gyurcsanynyal is, kiveve a jobbikot), es aki nem kotne szovetseget.
El kellene dontenie, hogy csak bohockodik az adofizetok penzen, vagy tenyleg meg akarja-e donteni orbant

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.