Hosszú Katinka halmozta az érmeket. De le a kalappal a világ második, hatodik vagy éppen tizenötödik legjobb magyar sportolója előtt is. Vasárnap este véget ért minden idők legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a vizes világbajnokság. Vitán felüli, hogy a legsikeresebb magyar sportágak szereplői, vagyis úszóink és vízilabdázóink már nagyon megérdemelték, hogy hazai medencében küzdjenek meg a világ legjobbjaival, és a magyar embereknek is kijárt, hogy végre testközelből éljenek át egy ekkora versenyt. Sokat kellett rá várni: bár 1926-ban Budapesten rendezték az első Európa-bajnokságot, majd 32 évvel később követte azt egy másik, de a világbajnokság rendezési jogát most először nyerte el Magyarország. Eredetileg azonban nem is a 2017-es, hanem a 2021-es eseményét. Az, hogy végül négy évvel hamarabb érkezett meg a „vizes cirkusz” mezőnye, annak köszönhető, hogy a mexikói Guadalajara végül visszalépett a rendezéstől.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lenin elvtárs is megérdemelte

Már megint a félrebeszélés, most a vizes VB kapcsán

Ahogy sokan mások – persze ebben is a mérték erősen eltér – az mnao.hu is értékel. Az eredmények szerény volta vonatkozásában talán még egy kicsit kritikusan is, azonban a legfőbb vonatkozásában hallgat. Így ír: „Vasárnap este véget ért minden idők legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a vizes világbajnokság. Vitán felüli, hogy a legsikeresebb magyar sportágak szereplői, vagyis úszóink és vízilabdázóink már nagyon megérdemelték, hogy hazai medencében küzdjenek meg a világ legjobbjaival, és a magyar embereknek is kijárt, hogy végre testközelből éljenek át egy ekkora versenyt.” Nos túl azon az apróságon, hogy az eredményesség attól függ miben mérjük; arany, érem, helyezés, vagy ezek a megszerezhető arányában, ez a nagyon
A megérdemlik/megérdemeljük már egy másik kérdés. A ki mit érdemel(ne) taglalása helyett álljon itt a klasszikus vicc, ami a kérdésről beugrott:
Kohn-bácsi kivándorol. Battyog a vámvizsgálathoz, csomag nélkül csak a hóna alatt egy kis dobozzal. A vámosok kicsit csodálkoznak, de megkérdik mi van a dobozban
Mire az öreg: oh az csak egy kis emlék!
Kinyitják, hát egy Lenin szobor, mire az öreg: mondtam, hogy emlék.
Megvizsgálják és kiderül, hogy platinából van:
Miért Lenin elvtárs nem érdemli meg! =))
Arról hic & nunc már nem is értekezem, hogy nemcsak nem platinából (bár az elköltött pénz alapján abból is lehetne) van, de szobornak is gagyi! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.