Bajban a vízellátásunk - tízezer milliárd forintra lenne szükség - A vezetékes víz negyede elfolyik az elöregedett víziközmű-hálózatból – állapította meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kiemelt Közszolgáltatások Főosztályának kiszivárgott jelentése. A legsürgetőbb javítások is 3000 milliárd forintba kerülnének.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem kellene milliárdokat elbaszni üresen kongó stadionokra, üresen zakatoló kisvasútakra és korrupt vizes VBkre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/05/ha-kell-a-hely-valami-semmihez-nem-erto-seggnyalonak/
Ha kell a hely valami semmihez nem értő seggnyalónak. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.
Államosítani kell itt mindent a haveroknak, a közművektől, a közétkezésen át a kéményseprőig.
namihami
@Kookas: Szárnyakat? Nem tudlak követni, fejtsd ki bővebben.
solidedge
Nekünk nem kell víz. Mi Orbán szavait isszuk.
Eladott Ország
Az nem megy, hogy a rendszerből csak elveszünk és nem teszünk hozzá semmit. Hiszen Mária Terézia is 250 éve ezt mondta: etetni kell a juhot, ha nyírni, fejni akarjuk jobbágyokra Ez érvényes a vízellátó rendszerre is mert lerohad. Nesze neked túltolt rezsicsöki. Visszanyalt a fagyi.
Kookas
@namihami: szőrcsuhában a pápa előtt re írtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.