Csak semmi meggondolatlan Facebookozás, twittelgetés, különben baj lesz - erről szól egy központi körlevél. Körlevelet küldött szét a Mediaworks a dolgozóinak, amelyben nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy a a dolgozóknak titoktartási kötelezettségük van, és a cég üzleti érdekeit, jó hírnevét sértő kijelentéseket "a munkavállaló jóhiszemű együttműködési kötelezettségének megszegéseként értékeljük" - értesült a Magyar Narancs. A lap emlékeztet arra, amikor megjelent a meghekkelt Orbán Viktorral készített központi generálinterjú a megyei napilapokban, milyen hajtóvadászat kezdődött a cégnél a felelősek felkutatására. A cégeknél az ilyen szabályozás általánosnak mondható, az azonban sokatmondó, hogy ilyen fenyegető körlevelekkel nem szokták bombázni a dolgozóikat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..máshol ezt már a alkalmazásnál aláíratják...
KInyo29
Teljesen más kávéház egy médiacég, mint egy más területen működő vállalkozás. A Mediaworks esetében éppen az lenne a kívánatos, ha az újságírók, szerkesztők a személyes digitális aktivitásukkal, social mediás jelelétükkel erősítenék azt a brandet, azt a szerkesztőséget, ahol dolgoznak. Ehhez kell írni a cég részéről olyan sorvezetőt (policy), ami mindkét fél érdekeit segíti. Nem tiltani kell, hanem közösen gondolkodva kialakítani az ezeken a felületeken működtetett kommunikációt.
bakegya
Mediaworksnál teljes MÉSZÁRLÁS TÁRGYA A MAGYAR SAJTÓ SZABADSÁG!
Nessy
Tessék mondani, mi egy újságíró feladata?Huszadszor leírni VV Leokádia dolgait, Vajna Timike unalmas szelfijeit méltatni, Rizsa Szilárd az napra rendelt baromságait, ódát írni pártunk és kormányunk nagyjaihoz? Esetleg talán korrektűl tájékoztatni az olvasókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.