Egy zsidó embert hallgattam a rádióban, aki arról beszélt, hogy ki alkalmas segítségnyújtásra? Érdekeset mondott, íme: Nézd meg előbb azt, hogy te magad rendben vagy-e? Ha úgy ítéled meg, hogy "bizony, én segítségre szorulok", akkor felejtős mások támogatása. Ha rendben találod magad, akkor nézd meg, kik azok a környezetedben, akiknek segíthetsz? Közeli rokon, távolabbi rokon, szomszéd, barát... Aztán, amikor már a környezeted rendben levőnek látszik, tekinthetsz távolabbra. Zsidó embert

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Helyes, jól mondta az a zsidó ember a rádióban. Egyetértek vele.
quadrocopter
"Mit tudunk meg abból, ami nem kormánypropaganda?
A következőket:
- Ilyen mélyen még sosem volt Magyarország.
- A feudalizmus felé sodródunk.
- Tönkre tette a Fidesz az országot.
- A Fidesz szétlopta az országot.
- Éheznek a gyerekeink.
- Éheznek a nyugdíjasok.
- Padlón van az egészségügy.
- Az oktatási rendszer egy katasztrófa.
- A vizesvébé egy gyenge tornaóra volt.
- Nyomor van az országban.
- Utolsó helyen kullogunk.
- Fasiszta diktatúra van.

Ilyen és ehhez hasonló véleménnyel vannak azok ma hazánkról, akik azt akarják, hogy fogadjuk be a migránsokat."

Mert melyik állítás nem igaz?
karma1
Micsoda al-okoskodas! Szoval ebben most nagyon jo a zsido ideologia, ugye?
Tessenek kerem elfogadni akkor az elet tobbi teruleten is a zsidok filozofiajat, de lehet, hogy az mar nem lesz annyira szivet melengeto, mert rengeteget kellene vele dolgozni, es elsosorban magunkon kezdeni.
Az illeto tart egy gyonyoru felsorolast a hibakbol, es utoljara odabiggyeszti a menekultkerdest, megkerdojelezve, hogy be kellene-e fogadnunk 1294 mar leellenorzott - tehat nem ismeretlen - menekultet, ATMENETILEG, PENZERT az orszagunkba, vagy sem?
Es senki nem foglalkozik az elso 12 sarkalatos problemaval, mint megoldandoval, hanem elbol elutasitja a 13.-at.
Hogy tudjatok, hogy mi lenne, ha Magyarorszagon a zsido mentalitas szerint mennenek a dolgok:
Eloszor is az ESZ uralkodna: ennek a mocskos bandanak meg a takaritoszemelyzetben sem lenne helye, hanm valahol Recsken kopogtatnak a koveket aranyert. Az oktatas mindenek folott lenne, az egeszsegugy nem lenne kerdes, mert rengeteg kepzett orvos lenne, akiknek csak a gyogyitassal kellene foglalkozniuk, A sportra csak az esszeruseg es szuksegszeruseg hatarain belul koltenenek, - nuku stadionok, ilyen-olyan sportszovetsegek, amik csak viszik a penzt,.A kormanyban mindenkinek meglenne a szaktarcaja, amiert felelos.
Bar egy zsidobol nehez kienekelni egy vasat is, de jo celokra adomanyoznak, az biztos. A szocialis rendszerre is odafigyelnenek, tehat nem lennenek ehezok, nyomorgok. A haza megvedese nem volna kerdes, Izraelben a nok is kotelesek katonai szolgalatra, elesben is, ha kell.
Viszont a zsidoknal "sajnos" dolgozni is kell, mindenkinek! Tehat innentol kezdve senkiben fel sem merul, hogy Izraelbe akarjon bevandorolni. Vajha miert is???
Na, kezdhetitek a fanyalgast, en elegge belulrol ismerem a zsidok eletet, mentalitasat - lehet cafolni!
dragonM2
Egyetértek karma1 minden gondolatával, mondatával. quadrocopter jól rárepült minden igazságra. Mélyen el kellene gondolkodni erről minden debil fanatikus, vakon hívő fideszesnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.