A kormány 4,2 milliárd forintos uniós forrású, a rehabilitációt elősegítő foglalkoztatási programot indít, hogy a következő három évben elősegítse 1500 megváltozott munkaképességű ember elhelyezkedését a nyílt munkaerőpiacon írja az MTI Czibere Károly a sajtótájékoztatón azt mondta, a programmal szeretnék elősegíteni, hogy a megváltozott munkaképességű emberek és a munkaadók egymásra találjanak. Ennek érdekében egyebek mellett rehabilitációs fejlesztési központot és országos tanácsadó-hálózatot alakítanak ki, megyei tanácsadókkal. A kormány elkötelezett amellett, hogy az érintettek számára esélyt, lehetőséget teremtsen elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon, ami egyszerre gazdasági és társadalmi érdek – hangoztatta. A foglalkoztatáson keresztüli esélyteremtés fontos kormányzati szándék, amelynek már megvannak az eredményei, hiszen az elmúlt 25 évben most a legalacsonyabb az inaktivitási ráta és a munkanélküliség – mondta az államtitkár. Ahhoz, hogy egy ilyen új munkahely...

Forrás: hirzona24.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Itt a lényeg!: "A kormány számára elsőrendű fontosságú, hogy az érintettek mielőbb kikerüljenek a szociális ellátórendszerből."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@magyarbakancs: Ez nem is érdekes, az egész csak maszlag, hogy ellehessen a lét tulajdonítani, a fütyiszeknek !!!
1magyar
Ez bizony csak a havi nagy pénzeket felvevő, a valóságot egyáltalán nem ismerő vezetők agyrohama.Ahelyett, hogy az aktív fiatalokat próbálnák munkába állítani az öregek,rokkantak basztatása megy.Persze az a pénz amit erre költenek a csókosok zsebében köt ki.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/01/23/hulyenek-neznek-megint/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/sheep-345691_960_720.jpg
Hülyének néznek. Megint. Lázár János bejelentette. Most éppen azt, hogy a magyar kormány elkötelezetten fel kívánja számolni a bürokráciát, ennek örömére bezárnak egy csomó háttérintézményt. A főminiszter szelíd mosollyal elmagyarázta nekünk, erősen korlátolt kisembereknek, hogy mégiscsak tarthatatlan állapot, hogy némely minisztérium háttérszervezeteiben több alkalmazott serénykedik, mint magában a minisztériumban, ráadásul ez sokba is kerül nekünk. És milyen igaza van Lázár Jánosnak! Már megint. Tótunfaktum, szarházi pojáca, Luzer F*szjanó!
kokopelli
@karma1: ..kedves! Képzelj el két amputált embert! Az egyiket a bal- és a másikat a jobblába
nélkül.A kormány ad nekik ingyen egy XXXXL nadrágszíjat...oszt gyerük a dologra.
Tudom,hogy morbid,de kormány morális nívóját ilyen magasra taksálom ! :--(
Eladott Ország
@kokopelli: Indokolás a jogszabály szövegében: „a szociális ellátórendszerben kapható juttatások ne ösztönözzenek a munkavégzés ellen” értsd 22.800 forint.
index.hu/belfold/2017/02/07/abcug_beteg_munkanelkuli_szocialis_halo/
Még a 22.800 forintot is elvették a beteg munkanélküliektől.
kokopelli
..sajnos nagyon sűrűn hallok a helyzetről,mivel igen gyakran fordulok meg
olyanok között,akiknek ismerősét rokonát sújtja a magyar "nagylelkű" el-
látó rendszer! Az utolsó években nagyon sokat játszottam taxist,mentőst,
ápolót,beteglátogatót,kisérőt és bevásárlót a rokonságon belül is!
Lassan elfogynak...! :--(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.