Facebookon nyilvánult meg a volt miniszterelnök, miután az MSZP-s belharcok lenyugodni látszanak. Gyurcsány azt írja: "Mi, itt a DK-ban azt látnánk helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. (…) A DK-nak ezen túlmenően nincsenek előfeltételei. Sokan ezt nem így gondolják. Kár. " Hozzáteszi, hogy „dacára a forró nyárnak“ elkészítették programjukat, és elkezdték a 106 egyéni jelöltjük kiválasztását. Egyszerűen fogalmazok. Mi, itt a DK-ban azt látnánk helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. Nem azért, mert mindenről ugyanazt gondoljuk, hanem mert a lényegben egyetértünk: Orbán leváltásával újra egy normális európai polgári demokráciát kellene létrehoznunk. A DK-nak ezen túlmenően nincsenek előfeltételei. Sokan ezt nem így gondolják. Kár. Mi az utolsó pillanatig készek vagyunk megállapodni. Addig meg tesszük, amit tehetünk.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Egyetlen hiteles politikus, Ember, a palettán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
Egyetlen hiteles politikus, Ember, a palettán.
tutajos
Igaz, ami igaz!
Ha még a Fideszes hóhérok sem találtak mindez ideig fogást Fletón!!! ???
Pálinkafőző Rézüst
Van cca. 5-600ezer szavazója. Ez bizony kellene az orrbán takarodjhoz...
surdilloFUJT
Nem lehet megkerülni,tőle tart egyedül orbán!Most is lemosná egy nyilt tv-s vitában úgy ,hogy levegőért kapkodna!!!
magyarbakancs
Maga az egyetlen egy olyan politikus kinek mimnél előbb el kellene takarodni a politikai palettáról.
Equus
@magyarbakancs: egy rövid indokolás belefér?
magyarbakancs
@Equus: Egy gyártulajdonos ,milliárdos,kinek a vagyona talán nem olyan tisztességes körülmények között teremtődött mi keresni valója van egy baloldali-párt körül?
Melós ,és kétkezi munkást nem is találsz a párt vezetőségében csak lecsúszott értelmiséget ki csak politikusként tud érvényesülni ha tud.
Nemezis
@magyarbakancs: És melyik párt vezetőségében találsz kétkezi munkást?
Equus
"Egy gyártulajdonos ,milliárdos,kinek a vagyona talán nem olyan tisztességes körülmények között teremtődött"... Talán... ezt bárkire lehet mondani, még Rád is.. Finkelstein erre építi a kartergyilkosságát. 7 év alatt hány balhét tudtak a fidióták poroszlói ráverni Gyurcsányra? 7 év... elég hosszú idő. Benne az összes mozgasítható állami apparátus a fináncoktól az ügyészségig mindenki.
A fidesznek sikerült kiállítani egy feddhetetlenségi biznyítványt.
Csizmás Kond
" Hozzáteszi, hogy „dacára a forró nyárnak“ elkészítették programjukat, nem azért, mert mindenről ugyanazt gondoljuk, hanem mert a lényegben egyetértünk.
Na ez fasza program...:)))
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 15:57
" Na ez a fasza program..."
Nem olyan, mint Fidesz a "folytatjuk " programja.
Ez a párt már 7 éve (ill. 11 ) folytja ámokfutását, a magyar jövő rombolását, a haza kárára, a maga hasznára.
2018. után is folytatják? Ha ők nyerik meg a választás, akkor 100 %, hogy igen.
vadnarancs
@magyarbakancs: Mondj legalább egy politikust, akit ugyanezzel a dumával nem lehet betámadni. Aztán vagy úgy van, vagy nincs...
namihami
@magyarbakancs: ""Egy gyártulajdonos ,milliárdos,kinek a vagyona talán nem olyan tisztességes körülmények között teremtődött mi keresni valója van egy baloldali-párt körül?""

Függetlenül a párthoz való tartozásától, legalább annyi elmondható, hogy a vagyonát nem miniszterelnöki időszakában kereste. Már milliomos volt és politikus lett. Ismered azt a miniszterelnökünket és életpályáját, akiről pont az ellenkező életút mondható el.
Szerinted melyik az, amelyik inkább becsületesnek mondható? Pártállástól függetlenül. Annak hol van a keresnivalója?
Csizmás Kond
@Sziszifusz: és ha ez a program nyer akkor neked mivel lesz jobb ?
Equus
ha nem a fidesz nyer, akkor továbbra is lehet útlevél nélkül mászkálni egész Európában és még azon kívül is jó pár országban.
Peller Anikó
@magyarbakancs: most nagyon megsértődtem. Annyi eszed sincs mint a Botkának.
coni
Se vele, se nélküle.
Tény, hogy az agyhalott, szarrágó politikusok között GY.F. felértékelődott. Mert vakok közt a félszemű király.
Equus
@coni: nem félszemű... összekevered a korrektséget a gyávasággal.
magyarbakancs
@Peller Anikó:" most nagyon megsértődtem. Annyi eszed sincs mint a Botkának."
Sajnálom de igazad van, ha annyi eszem lenne mint Botkának nem is mennék politikusnak mint Botka.
Több eszem van mint Botkának mert nem a dumából élek meg mint ezek az ingyen élő ,nyavalyás politikusok.
magyarbakancs
@namihami: Baloldali párt közelében mi keresni valója van milliárdosnak?
Tisztességes úton ebben a büdös életben senki nem lesz milliomos-milliárdos legfeljebb ha valami eget verő baromi tehetséges valamiben,vagy feltaláló.
Te,vagy én miért nem kaptunk,soha olyan kölcsönt amit soha nem kell vissza adni?
Gyurcsány kapott.
Baloldali-pártban melós legyen ki verejtékével teremti elő a megélhetését, értelmiségi milliárdosnak semmi keresni valója van ott..
magyarbakancs
@vadnarancs: Minden politikus ki a parlamentben ül maguknak írják a törvényeket mind tolvaj gané.Maguk határozzák meg a kritériumokat.
Mindegy mennyik oldalon ük a kifliben.
magyarbakancs
@Nemezis: " És melyik párt vezetőségében találsz kétkezi munkást?" Egyikben sem ez a baj.
Csak a hozzá értök ülnek mindegyikben .
Hozzá értök lopják ki a szemedet nem.
Mind tanult művelt ,és maga felé hajlik a keze.Tanult történészek,jogászok fing fésülő diplomát végesztek.
namihami
@magyarbakancs: Egy milliárdos is létesíthet olyan munkahelyet, feltételeket, amiben a melós nem kegyelemkenyéren keresi a pénzét. Az, hogy nálunk (és ez részben a Gyurcsányra is igaz lehet, bár a cégei fizetését nem ismerem) ez nem így van, az nem azt jelenti, hogy a jelzett feltételeim nem állnak meg a milliárdos munkaadókra.
Nem hiszem, hogy a Mercedes, Audi, stb. tulajdonosai minimál körülmények között élnek, de a dolgozók biztos nem szárazkenyéren vegetálnak. És ez még a fenti cégek honi munkavállalóira is igaz.
desiro
@magyarbakancs: Ezt mondták ma a Lendvay utcában???
desiro
@magyarbakancs: A főgeci vezéredet Soros támogatta, most hátba támadja.
Gyurcsányt ki támogatta, kérdezem???
magyarbakancs
@desiro: Elnézésed kérem nem imádom a Fideszt rossz úton jársz ,én egyetlen egy pártot nem szeretek.
Mert az elmúlt 27 év meg mutatta mindnek maga felé hajlik a keze.
Az átlag ember dolgaival senki nem törődik csak hangzatos pufogtatás lehet hallani mindtől.
Kíváncsi vagy a politikai beágyazottságomra enyhén liberális,mérsékelten konzervatív,és szociálisan érzékeny vagyok.
Soroljad be ahova tartozom politikailag, ha akarod.
magyarbakancs
@namihami: Gyurcsány úr meg vette a Balassagyarmati kábel készítő gyárat közel 300 millióért majd leépítve 10 szeres áron adta tovább.Gyár megvételére vissza nem térítendő kölcsönt kapott.
Ennyit a szocialista Gyurcsányról.
Clavigo
Csippantom Gyurcsányt...de talán " nem kéne túltolni a bringát ""...Nem kell még egy Messiás...A csúzliszájú Zsebberecska pont elég ennek a zországnak.
Eladott Ország
Kérdezzük is meg a szarházi tolvaj csúti cigányt, hogy mit akarnak, a polgárok. Lóf*szt! Börtönben a helye, a tróger fidesz haverjaival együtt!
karma1
Erdekes modon minden part errodalodik, mindenhol felgyorsult a lemorzsolodas, a hivek elfordulasa, egyedul a DK all szinten. Vajon miert? Miert nem olvasni DK-s belso szethuzasrol? Nem kellene ezen elgondolkodnia botkanak meg vonanak? botka kincset kapott a kezebe, es keptelen ervenyre juttatni az akaratat, pedig allitolag mindenki egyhanguan ot szavazta meg miniszterelnok-jeloltnek. Lehet, hogy nemcsak ellenzekinek kell kinezni, de ugy is kene viselkedni?

@magyarbakancs: Senki nem allitotta Gyurcsanyrol, hogy o munkasparti lenne, miert kellene munkasnak lenni?
O elsosorban demokratikus-liberalis, es maximalisan europeer... Ma, Magyarorszagnak semmifele jovoje nincs a Nyugat es az Unio nelkul - barmennyire is nem tetszik ez sokaknak.Gyurcsany tanult, dolgozott, megalakitott egy jolmukodo ceget, amit a NAV es barki barmikor atvilagithat, nem fog benne talalni semmifele hibat, korrupciot, eltitkolt adot,.
Megis, szerinted kinek kene lenni a kovetkezo vezetonek? Hol lattal olyat, hogy Gyurcsany es a DK-sok kore honapok alatt milliardossa fejlodik ki, hol lattal ertelmetlen torvenyeket meghozni, hol lattal tole istentelen mennyisegu penzeket elvonni a koltsegvetesbol a Varba koltozeshez, 4 milliardos orban-irodahoz, 50 milliardot az RMDSZ-nek, 60 milliardot a Vajdasagnak kiajanlva?
Nem kell Gyurcsanyt szeretni, de ha divatbol vagy ennyire ellene, akkor legalabb valami alapot kellene megjelolni, hogy mi az a rettento nagy bune, amiert MUSZAJ ot utalni??? Csak egyet, egy altala elkovetett konkret buntenyt a magyarok ellen... (Mondjuk pl. amit a fidesz csinalt a 3000 milliard lenyult manyup penzzel. Mert ez tagadhatatlan.) Mondjuk, valami hasonlot...
A DK nem fogja Gyurcsanyt elarulni - ok eppen az mszp-t hagytak ott, mikor az elarulta GYurcsanyt...Meg egy arulas nem kell...
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Nem szeretem pedig pártoltam kezdetben a politikáját.
A legnagyobb hibája az volt,hogy elvonta a 13.havi juttatásokat,nyugdíjakat igaz ezt Bajnai tette meg nem ő.
Nekem a baloldaliság azt jelenti,hogy abban munkájából megélő fizikai munkás legyen.
Az értelmiség lenyúl minden pártot .
A parlament patkójában,kifliében maguknak írják a törvényeket ,és mikkor a javadalmaikról kell szavazni egységesen igent tudnak nyomni.
Klasszikus baloldali párt minden komcsi ideológiai fen hangok nélkül kellene.
Az átlag ember dolgaival csak akkor törődnek a honi politikusok mikkor választás van ,és mikkor elmúlik a választás elfelejtődik az átlag ember.
Én egyetlen olyan baloldali, politikust láttam ki a hatalmát nem a meggazdagodására használta ez Horn Gyula volt.
Minden jelenlegi baloldali politikusnak valamilyen gazdasági érdekeltsége is van azon felül,hogy parlamentben ül.
karma1
@magyarbakancs: Ez akkor most nagyon erdekes. Szoval ha valaki csinal egy vallalkozast, munkat ad embereknek, akkor az nem lehet baloldali, mert nem fizikai munkas. Szerintem ez igy nem igaz - egy tanar is dolgozik, egy apolono is dolgozik, nem szabadna odaig lesarkositani a dolgokat, hogy csak az esztergalyos meg a suszter a munkasok, a tanar-apolono-szobafesto mar nem annyira...
Az zavarjon inkabb, hogy letezik egy meszaros, aki talan a nevet sem tudja leirni, egy nemeth szilard, aki ugyszinten, es ezek SEMMIFELE fizikai munkat, egyaltalan: MUNKAT nem vegeztek eletukben, es most megis az orszag leggazdagabb emberei lehetnek.
Nem az eszet hasznalo, ertelmes embert kellene semminek tekintened - foleg , ha abbol indulunk ki, hogy Marx es ENgels nem a Ganzban reszeltek hattol-kettoig, es megis ok fektettek le a kommunizmus elmeletet, ok tettek meg a munkast fo erteknek. AMi igy egymagaban megint veszelyes, mert egy orszag nemcsak melosokbol all, hanem ennel sokkal tobbol...Ebbe most nem mennek bele melyebben, de nem lehet az embereket aszerint szelektalni, hogy ez melos, ez csak kivalo lehet, ez meg diplomas, akkor az egy szar szemet, mert majd biztos jol atvag, ha uralomra kerul. Nezz meg egy Hadhazyt, egy Angyan Jozsefet, egy Horvath Andras ex-NAV-ost, Juhasz Petert,... Szerinted ok rosszat akarnak az embereknek? Mert szerintem nem.
Es jobb, ha tudod, annakidejen Kadarek, groszek, antall es a tobbi kocos vezeto a hivatalba lepese elso napjan targyalta a miniszterek es egyeb vezetok juttatasait, es ott nem a 47 000 forint volt sosem az iranyado osszeg,... Ez alol bizony sem Medgyesi, sem Horn nem volt kivetel, csak talan nem volt annyira kirivo. (Annyira biztos nem, mint amit most muvelnek fizetes gyanant)
karma1
@magyarbakancs: Megy egy nagyon fontos dolog: NEM Gyurcsany vette el a 13. havi nyugdijat, hanem Bajnai Gordon! Ezt a dolgot pedig szivesen varrjak Fleto nyakaba, pedig nem igy van!
Az alabbi cikkben megtalalhato, hogy ki milyen velemenyen volt, es ki szuntette meg a 13. havi nyugdijat.
(Nem baj, ha nem olvasod el a cikket, bar nem hosszu, akkor azert elarulom: NEM Gyurcsany, miutan 2009. julius 1-evel szunt meg ez a nyugdijforma, ekkor viszont Gyurcsany mar reg nem volt miniszterelnok).

sztarklikk.hu/kozelet/gyurcsany-idejen-vegig-volt-13-havi-nyugdij/323849
peterkelemen
Gyurcsány csupán csak a lényeget nem meri kimondani: az egész választási teljes mértékben csalászatokra van felépítve így totálisan esélytelen bármilyen összefogás. Ha ezt kimondanák az ellenzéki pártok, akkor csinálniuk is kellene valamit azaz kivinni akár a saját pénzükből azopkat, akik hajlandóak neki menni ennek a velejéig romlott és aljas rezsimnek.
GeoCravker
@Equus: 2013-ban is világos volt, hogy Gyurcsány az egyetlen, akinek reális taktikai elképzelései voltak:
endresy.blogspot.hu/2013/06/szeressuk-e-gyurcsany-ferencet.html

Ennek ellenére még 2014 januárjában is csak valami kényszeres társalgásra ragadtatták magukat a a Mesterházy-Szigetvári banda tagjai.
Meg is látszott a választáskor
karma1
@peterkelemen: Kimondja o azt lakossagi forumokon, hidd el, nem hulye, de eppen ezert mindenki tart Gyurcsanytol, mert ahogy mondod, akkor CSINALNI is kene valamit... Na, arra meg nem kepes egyik ellenzeki partocska sem. Gyurcsany pedig keves hozza egyedul.
Le-karaktergyilkolni keptelen ot a fidesz, de minden mas aljas eszkozt bevetnek, ebben biztos lehetsz...Sajnos...:o(((
magyarbakancs
@karma1: Se a DK,se az MSZP nem baloldali párt.
Baloldaliság számomra a szolidaritást jelenti ,és nem a törvényesített lopást amit ők is végeztek lásd privatizáció.
"Megy egy nagyon fontos dolog: NEM Gyurcsany vette el a 13. havi nyugdijat, hanem Bajnai Gordon! Ezt a dolgot pedig szivesen varrjak Fleto nyakaba, pedig nem igy van!"
Ezt én is leírtam neked az előzőleg
magyarbakancs
@karma1: Én baloldali érzelmű vagyok de ezekből a DK,MSZP politikusokból elegem van.
karma1
@magyarbakancs: Semmilyen ellenzek nincs, sajnos tokeletesen igazad van... En a Ketfarku Kutyapartot tartom a legkomolyabbnak. Szakertok vannak benne, lelkesek, nem lopnak, a humoruk gyilkos...:o)))
magyarbakancs
@karma1: momentum és a kétfarkú kutyapáttal szimpatizálok.
karma1
@magyarbakancs: En csak a kutyaparttal... A momentumosok kijelentettek, hogy NEM torekszenek orban megdontesere jovore. Marpedig maskepp nem lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.