Pataky Attila egy pipacsos hímzésű fehér ingben teremtett új műfajt az EDDA koncert végén. „Drága véreim, ennek a csodálatos estének, ennek az Isten áldotta estének egyetlenegy komor pillanata van most, csak néhány pillanat, tényleg, de el kell mondanom, hiszen én tudom és érzem, hogy jövő tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni. A liberális horda meg van őrülve a hatalomér, és azért bármit megtesz. Nem kell kerítés, semmi nem kell, hadd jöjjenek befelé, aztán utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent. Nem számít nekik csak a hatalom, valahogy, szóval NEKÜNK ERRŐL AZ A VÉLEMÉNYÜNK, HOGY (dob)NEM KELL FÉLNI, NEM KELL FÉLNI CSAK BÁTRAN EGYMÁS SZEMÉBE NÉZNI NEM KELL FÉLNI, NEM KELL FÉLNI CSAK BÁTRAN EGYMÁS KEZÉHEZ ÉRNI

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Elhagyta a várost, buta fejét meg az értelem hagyta el! Nyalogány, kiemelt parasztgyerfek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Elhagyta a várost, buta fejét meg az értelem hagyta el! Nyalogány, kiemelt parasztgyerfek!
papa.49
A sötétség mérhetetlen a kopasztökfejében )))))))))))))))))
volvós
Vénbuziköcsög !! Inkább a fiatal feleségedet
próbáld meg kielégit(t)e(t)ni...ha másképp
nem megy, egy jó nagy fekete dildoval...
Aki Én
Ezt az a Pataky mondja, akit már többször meghágtak az idegenek? Igen? Akkor jó. Akkor még nem zárom el az asszonyt a feketék elől.
Egyébként abban igaza van, hogy ez a liberálkommunistaálkereszténysosemvoltdemokrata horda tényleg megvan őrülve a hatalomért. Ahogy látható, nem nagyon akarja ereszteni. Olyan nagyon be vannak szarva, hogy ilyen Pataky féléket is bevetnek.
justhpeter
Már megint visszaadták ezt az emberszabásút az ufók ?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/pataky.jpg
Másokhoz hasonlóan, Pataky Attilának, mint saját teljesítménye alapján sikeres zenésznek,
művésznek semmi szüksége nem lett volna arra, hogy a Fidesz és a csodákat tevő Orbán
Viktor különböző testrészeihez dörgölőzzön. Addig énekelte a "Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!"-ot, hogy az őrült valóban "jött" és győzött. PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celebről, az Orbán-család rajongását bíró Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Az én számomra kicsit korábban vált egyértelműbbé Attila "jelleme", amikor kicsinálta Slamót. Ahogy az ős Eddának vége lett előre vetítette a mostani történéseket... A svájci frank árfolyamán kilóra megvett egykor megbecsült művész mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, s mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek.
magyarbakancs
Kör- közepén állok sok hülyeséget dumálok.
mariaberta
Liberális horda? És ők milyen hordához tartoznak?
magyarbakancs
@mariaberta: Nyálcsurgató imádók közössége.
Ludmilla
kopasz kutya,csak a néptől mocskos módon ellopott tulajdont vesszük vissza,ti meg köcsög ufó mentek a börtönbe,mocskos rohadék
kokopelli
Ahogy nézegettem ezt a szellemi toprongyot,az ugrott be,hogy abban a "mindenben" az
ő szürkeállománya soha nem fog bele tartozni! Majd kap "Alf"-éktól műanyagból! :--)
dr. prédikátor
Na !!! Még egy gecivel több a fityfasz barmok között!!!
eszegfu
Ezen még a "drága véreim" UFO édesanyád is sirva fakad!:))
nyanya001
Attila, ha olyan magas lennél, milyen amilyen hülye vagy, a hónod
alatt dörögne az ég !
Pálinkás Pál
Ati..te akkor indultál el lefelé a lejtőn amikor a Slamó otthagyott titeket...És azóta csak butább lettél!!!
kiscsillag66
Már végleg elvihetnék az UFÓK, a gazdájával együtt. Aztán ott együtt libsizhetnek!
cikicakk55
Tök mindegy melyik kormányt szidják,melyik párt fanatikusai ekézik a többi pártot.Be kell vallanunk,hogy minden párt a hatalomért harcol.Én már abban sem hiszek,hogy lesz itt valaha is elszámoltatás.Két megoldás lehetséges,az én nyugger agyam szerint.1:, Orbán megneszeli,hogy semmi esélye párton maradni,így szép lassan pár hónap alatt kiviszi azt a vagyont ami még itthon van.A milliárdok zöme már úgy is évek óta valamelyik távoli ország bankjában virul és fialja a pénzt. Természetesen itt óvatosak kell,hogy legyenek,mert ha az egész Orbán kompánia hirtelen eltűnik,az számukra bukta.Így aztán Orbán először az asszonyt és a gyerekeket tünteti el,majd a Nagyfőnök az utolsó.A strómanok és a Mészáros féle próbababák úgy oldják meg ahogy tudják.Orbán csak addig barát,még az érdeke úgy kívánja. A másik megoldás,hogy sikerül az ellenzéknek valahogy még is titokban annyi embert össze hozni,hogy le tudják váltani a Fideszt,de akkor viszont megint nem lesz elszámolás,vagyonelkobzás,számonkérés,börtönbüntetés.Talán egy két nagykutyát bedobnak a nép közé,hogy nesztek,itt vannak,marcangoljátok. ( Mészáros,Rogán, Andy Vajna, Balogh páter, Habony) annyira sok a közös lopás, a közös sumákság,hogy ha egy borít,akkor minden borul. Szavak nélkül is értik egymást. Szidni mocskolni lehet egymást,de konkrét dokumentumot kiadni tilos. Így aztán marad minden a régiben.Az új fog lopni,majd az új miatt fog a nép hőbörögni,majd azokat szídjuk akik az újakat megválasztották. Mi a nép,akik a legtöbben vagyunk,a legnagyobbat bukunk, a legjobban megszenvedjük a pártok érdekeinek a következményeit,mi majd továbbra is kurva anyázzuk egymást a hozzászólásokban,mocskoljuk egymás szüleit,megpróbáljuk kitalálni melyik négylábú volt az ellentétes párt tagjának az édesapja. Sajnos sehol nem látok kezdeményezést az összefogásra. Arra,hogy mindannyian ugyan azt akarjuk,csak mindegyikünket becsapnak és mi vakon hiszünk annak amelyik becsapott. Így ebben az országban nem lesz béke,nem lesz nyugalom, a gyerekeink...
Yoda69
Jar meg valaki ennek a taho gecinek a koncertjere?
Eladott Ország
@Yoda69: Pataky Attila ószeres, zaci árus és földönkívüli kormányfelszopó lett.
micfild
@Aki Én: Nem és nem értem.. hogyan lett a 80as évek Patakijából Pataky?? Az ufók cserélték le az i betüt yra??
és hogyan lett az egykoron "komcsi" hatalom ellen lázadó liberális rockzenészből a komcsi hatalom nyalonca??
kokopelli
,nem kellene neki foschni@,mert az eszére senki sem pályázik!:--)
papa.49
@micfild: Észrevehetted ,agyon sokan ,,y,, írják a nevüket, azok közül akik eddig csak ,,i,, betűt használtak, hogy miért hát ezzel akarják mutatni hogy ők mennyire nagy magyarok !!!
Pedig nem ez mutatja ez csupán sznobság !!!
Yeromos
Az aljas liberálisok le akarják rabolni az országot, de szerencsére van aki vigyázzon a vagyonra pl. mészároslőrinc az orbán család (pl. veje lánya stb.) és orbán spanjai.
Most már csak azt nem tudom, hogy az UFO-k akik rendszeresen elrabolják Patakit. Azok vajon liberálisok vagy nem.
nem tibi
NEKÜNK ERRŐL AZ A VÉLEMÉNYÜNK, HOGY (dob)NEM KEFÉLNI, NEM KEFÉLNI CSAK BÁTRAN EGY MÁS ZSEBÉHEZ FÉRNI . NEM KELL FÉLNI, NEM KELL FÉLNI CSAK BÁTRAN AZ ÖSSZES KÖZPÉNZHEZ FÉRNI . :-)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/03/es-te-kitol-rettegsz-te-szerencsetlen/
És te kitől rettegsz, te szerencsétlen?
Normális helyeken egy ilyenért kiröhögnének, mert normális helyeken az emberi
hitelüket vesztett tébolyultakat kiröhögik. De téged nem lehet egyszerűen kiröhögni, mert te is
ennek a bűzös rendszernek a lenyomata, a kormány manipulációs, néphülyítési
különítményének oszlopos tagja vagy. És nem lehet megszabadulni tőled. Az ostobaságod, a
szűklátókörű sötétséged tartja a vállán ezt a szarkupacot, és miattad is egyre ocsmányabb hely ez az ország. Mondanám, hogy kár érted. De azokért, akiket köpködsz, nos, azokért sokkal nagyobb kár.
Utóirat: bekaphatod.
Eladott Ország
@quadrocopter: Parasztgyerek ugyan nem "vót", csak a Diósgyőriek között egy tahó.
Pálinkafőző Rézüst
Szerencsétlen szerecsen ufós kis genya fideszeszes...
Nessy
@havasigyopár: Elvitték, de vissza is hozták,mert ennyi baromságból azt szűrték le, miszerint a fejlődés olyan alacsony szintjén állunk, hogy nem érdemes velünk foglalkozni!
Mézike
na ennél alább nem süllyedhet!
Az rendben van hogy ufók hozzák viszik. Az is hogy egy olyan zenekart vert szét - ős edda- akik a mai napig meghatározó az akkori könnyű zenei életnek. Azt a szétvert igazi zenekart sosem tudta behozni a mostani edda. De az hogy a koncerten korteskedjék az már minden határon túl megy! Egy zenész a szövegein , zenén keresztűl mondja el a mondandóját!
Profonn
Amikor elénekelte az első magyar nótát, tudtam, hogy ennek az embernek annyi. Minden szempontból.
Pálinkafőző Rézüst
@Profonn: bocsi Elnök úr, de az cigánynóta volt... Esedezve mondom..
Profonn
@Pálinkafőző Rézüst: Most lebuktam. Ennyire értek a műfajhoz ! :)
Pálinkafőző Rézüst
@Profonn: sebaj, ezért vagyok én itt Ön mellett...:)))
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: lehetek ennél még vazallusabb??? Mikó leszek már P.min.??? Kezdek türelmetlen lenni...:))
solidedge
Egyszer mérgemben mondtam, hogy csak a hülyék szavaznak a Fideszre. Akkor még nem gondoltam, hogy mennyire igazat mondok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.