A Fidesz kedvenc házi lapjában egy elég gusztustalan cikk jelent meg Vágó Istvánról, aki nem hagyta szó nélkül, és nagyon frappánsan vágott vissza. Vágó István nagyon mélyre süllyedt, segítségre van szüksége – ezzel a címmel jelent meg egy írás Vágóról. “Úgy látszik a DK megtalálta azt az embert, akinek a kezében az ostor is úgy áll, mintha szelíd simogatásra készülne vele. Ez az ember pedig nem más, mint a jó öreg Vágó István. A kádári langymeleg, puha diktatúra szolgalelkű média-munkása a Facebook-on ismét a régi fényében tündököl.” Vágó ezt azzal érte el, hogy korábban így írt Németh Szilárdról és a Fideszről: “Az, hogy így néz ki, kellemetlen. Ahogy beszél, az bicskanyitogató. Hogy ez az ember ma országgyűlési képviselő lehet, az szégyenletes. Hogy ő egy párt alelnöke, az szinte megmagyarázhatatlan. Hogy ez a párt ma az ország kormánypártja, az szinte hihetetlen. De a legszomorúbb az, hogy ennek a pártnak ma még mindig ekkora a támogatottsága. Ez már kész tragédia.” Vágó...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Egyik oldalon intelligencia, a másikon meg... Nos ezek a mi birkáink!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Cefi: Van köztük azért olyan is akinek kötelező. Nem tudom, hány éves vagy, de azt az újságcímet már biztos hallottad, hogy Szabad Nép.
Azt se olvasták az emberek, csak kötelező volt. Ez a jelenlegi szabadnép is ilyen papíráru.
Persze, azért akad vakbuzgó híve ennek is, ahogy annak is volt.
RonaGyuri
@namihami: igen csak távol áll tőlem, de én minden nap elolvasom. S nem csak hogy bosszantsam magamat vagy röhögjek. Igen is tudni kell, hogy hogyan gondolkodnak.
Bennem nagyon bennem maradt, mikor az egyetemen filozófia gyakorlatvezető tudta közölni, hogy Nietzsche azt mondta és mondott valamit. Lévén elég sokat olvastam tőle, így rémlett nem szokott olyat mondani. Így megkérdeztem az előadóz, hogy hol olvasta ezt? Mire közölte, hogy ő nem olvasott Nietzschét! =))
namihami
@RonaGyuri: Ezért céloztam úgy, hogy akad olyan IS, akinek kötelező. Egyébiránt (szerintem) Nietzchére a tagadás, mint olyan, eléggé jellemző volt. Amit ezek a mostani fiúk úgy alakítottak át, hogy ha tagadással kezdenek valamit és rájuk bizonyul, akkor valahogy eltáncolnak. Vagy ugyanez fordítva. Egyik se lenne komoly baj, ha a szellemi háttér fedezné a mondanivaló értelmét, de a hiba pont a háttér hiányából adódik.
Ezért ezek a filozófiai szintű kérdések, pont az olvasótábor zöméből adódóan, de kerülendők. Egy freudizmus vagy bármi hasonló nem való egy olyan olvasótábor részére, akinek egy bonyolultabb ""migráncs""-kérdés abszolválása is hosszas fejtörésébe kerül. Azoknak egy jó kis bayeri-, lovasi-, stefkai-szintű szájbarágás, mint megfelelő magyarázat.
karma1
@RonaGyuri: Vegulis aki tud olvasni a sorok kozott - Te is ilyen vagy - annak van ralatasa a hazugsagaik felismereseben es mechanikajaban... (mar hogy hogyan alkalmazzak a mindennapi hazugsagokat a politikaban, es minek van valamennyi valosagtartalma...:)
RonaGyuri
@karma1: oh annak a sorok között olvasásnak kicsiny hazánkban nagyon más a pikantériája! =))
én az enyémet inkább átlátás-áttekintésnek nevezném!
RonaGyuri
@namihami: Nietzsche itt csak a példa volt, ami egyébként arra is példa, hogy milyen veszélyes dolog, ha bornírt barmok próbálnak zseniket értelmezni. S ha ezek még gátlástalanok is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.