A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 40 éves bátonyterenyei A rendelkezésre álló adatok alapján Sz. Norbert 2017. augusztus 1-jén 19 óra 40 perc körül Bátonyterenye belterületén, az utcán – hangos szóváltást követően – egy férfit ásónyéllel megütött. A sértett a bántalmazást követően egy közeli italboltba menekült, ahol a gyanúsított utolérte és több alkalommal, ököllel megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök Sz. Norbertet a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. (police.hu)

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Azt hittem, ÁSÓS vezetéknevű delikvens...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Végre egy tisztességes jómunkásember, nem valami rejtett erőforrás!
namihami
Mégis, mivel üsse? Ha egyszer az volt a kezeügyében. Összetekert Soros-plakáttal?
Vagy kék fideszessel?
Ha egy ""Magyarország jobban teljesít""-tel üti meg, az áldozat csak röhög, még most is.
Csizmás Kond
...csak azt nem tudom az ásó mióta számít fegyvernek ?
namihami
@Csizmás Kond: A munka frontján? Az csak az igazán fegyver.
Csizmás Kond
@namihami: ...te túl harciasan gondolkodol...
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Nekünk anno a seregben azt tanították, hogy a töltetlenségről mindig meg kell győződni, mert a lapátnyél is elsülhet! :)
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Elképzelem mit írnának ha egy vibrátorral veri szájon...:)
silber13
@Csizmás Kond: Megtudhatod, ha beleolvasol az I. világháborús cszatamezők közelharcaiba!,amit huszéárok vívtak szuronyos puskák híján!
Csizmás Kond
@silber13: A 1.vh inkább volt állóháború mint véres csatamező...amúgy a gyalogosásóharc csak mese. Támadásra nem szokás teljes csajkás pokrócos ásós felszerelésbe menni.
silber13
@Csizmás Kond: Néhány csatáról beszélek, pl: Limanovkáról, ahol lóról szállt huszárok védekezte, akiknek nem volt csajkájuk, pokrócuk, sőt, szuronyos puskájuk sem.
sokanvagyunk
Enyhe túlzás a nyomatékot fegyvernek nevezni, hiszen ők csak vitapartnerek voltak. :)
silber13
@Csizmás Kond: Karabélyuk volt, kevés tölténnyel, de ásójuk volt, mert ugye lövészárkokat kellett ásni.A huszárkarabélyon meg nem volt szurony.
Csizmás Kond
@silber13: huba...na még ilyent nem hallottam, hogy a húszárnak ásója legyen..de te attól lehettél ásóshúszár...:))))))))))))))
...az ásó kimondottan gyalogsági felszerelés...és még véletlenül sem fegyver...
...de hogy egy lovas huszár elássa magát lovastól...nahát...hány fok van ahol most írsz ?
silber13
@Csizmás Kond: Te most teljesen hülye vagy? Ki beszél itt önmagát lovastól elásó huszárról!? Lóról leszállított huszárok voltak akik gyalogosként harcoltak te szerencsétlen!Akik megtanulták pl a " Schwartzlose "géppuska kezelését is De látom, megint kitört belőled a jellegzetes kötekedhetnéked! Piha! Leginkább olvasnod kéne és nem pártbrossúrákra gondoltam
sokanvagyunk
@silber13: ...bár ha belegondolok, még egy orgonát is lehet fegyverként használni ha úgy játszik rajta valaki, hogy menekülnek a közeléből az összegyűltek.
Csizmás Kond
@silber13: Nem tudom milyen filmről beszélsz de itt az ásóról volt szó.
silber13
@Csizmás Kond: hu.wikipedia.org/wiki/Limanovai_csata
De ez ne film volt bárgyú lélek, hanem valóság! Persze, nektek románoknak mindegy! Tudás nulla! Csak a kötekedés, más semmi!
Csizmás Kond
@silber13: ..na látod, te mint intelligens alkesz, mindig a románozásig tudsz vagy akarsz eljutni...
...és ha te csak fele magyar lennél mint én tudnád, hogy az ilyen viselkedés nem magyar szokás...inkább cigány...vagy másmocsokódó faju..
silber13
@Csizmás Kond: Korán kezdted a vedelést, szőröstalpú! Délre már az asztal alól sem tudzs kimászni!:-))) Szánalmas vagy pa:-))kulár!
Csizmás Kond
@silber13: gyalogságiásóshúszár...:))))))))))))))))))))
silber13
@Csizmás Kond: Ostoba pakulár vagy,m kötekedni akarsz, én meg erre nem vagyok vevő! Majd józan állapotodban beszélhetünk. Addig dugulj el
Csizmás Kond
@silber13: te meg balfasz, és műveletlen.
silber13
@Csizmás Kond: Mondod ezt te,egy pakulár?:-))))))
kokopelli
@lópicigáspár: "rejtett erőforrás",akinek a lapátja nem volt "rejetett eszköz"! :--)
silber13
@Csizmás Kond: Miféle filmről gagyogsz te szerencsétlen? Ja, a cujka, keverve a szokott fenyővízzel! Sosem gondoltam volna, hogy szellemileg dubrintsi mélységekbe merülsz alá! De látom, örültök egymásnak: similis simili gaudet. A választ tartsd meg magadnak!
silber13
@durbincs: A nagyon nehéz agyi betegség legszebb példája maga ! Össze-vissza hord minenfélét intelligensnek akar mutatkozni, közben buta,mint a segg! Nemde "Matula? Tele van kisebbségi érzéssel,ezeket alpári stílussal és halandzsa szöveggel próbálja kompenzálni.Maga ezy szellemi toprongy,és akkor még finomis voltam! Válasz nem kérek!
silber13
@durbincs: Mit brekeg itt?Kérdezte valaki, vagy csak patologikus szájmenése van, mint mindíg!:-)))
silber13
@durbincs: Ezt már írtad néhányszor, akkor is világos volt, hogy másoktól ellopott szövegekkel próbálkozol! Csunya dolog Matula.Egyébként a Matula nevet is loptad, te kis lopős! Szóval valami újat, ha nem megeröltető!:-))))
r2d2
Azt hittem, ÁSÓS vezetéknevű delikvens...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.