Balog Zoltán csütörtökön, a roma holokauszt emléknapján kifejtette, hogy mire gondolt Tusnádfürdőn két hete, amikor arról értekezett, hogy "nem eldöntött kérdés a kormány és a magyar közösségek számára, hogy a határon túli, magyarul beszélő cigányság erőforrás vagy tehertétel". Balog szerint "valóban eldöntendő kérdés, hogy az ő sorsuk kinek a felelőssége. Elsősorban a román államé, hiszen Románia területén élnek, ugyanakkor a romániai magyar közösségnek és a magyar kormánynak is el kell döntenie, hogyan segíti őket". "A döntést, amelyet Magyarországon a magyarországi romákról meghoztunk, meg kell hozni az elszakított nemzetrészek tekintetében is, és akkor erőforrás lehet az, ami ma még nem az" - mondta még a miniszter.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Aha, szóval kevés az erdélyi szavazó, össze kell söpörni a maradékot is!
Florian von Farkas még nincs a sitten?
magyarbakancs
@PUMPED: Lesz annyi pakura győzzük eltüzelni.
Kiváltható lenne Paks 2-tőt.
bencemacska
Én csak az tudom ismételni: a jó q... anyád balog.
Miért nem erre válaszolsz?
"Több idős ember meghalt szerdán egy budakalászi otthonban – nem tudni, mi okozta a halálukat"
justhpeter
A hazai cigányság helyzete már rendezett - a kormány által - így érthető, hogy a külhoni cigányság felé fordul az embertelen emberminiszter. Mondja ezt úgy, hogy a pofájáról nem pereg a szaru.
karma1
te ajtatos tetu... Ilyenkor a szekelyek Romaniahoz tartoznak, a sajat ciganykerdesukkel egyutt. Amikor meg ratok kene, hogy szavazzanak, akkor a jo elore 50 milliarddal kibelelt rmdsz-t utasitgatjatok arra, hogy oldja meg a kerdest nektek, ott helyben Erdelyben.
Rohadt ketszinu tetu vagy, aki egy szavazatert az anyjaba is visszabujna...
Eladott Ország
Te logó nyelvű csahos fideszes kutya, előbb itthon kellene rendet tenni a cigány közpénz tolvajok között. Gondolok itt elsősorban, a kenyéradó gazdádra a csúti ciányra, Mészáros Lölöre, Farkas Flórira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.