Tehát azokról a magyar féltestvéreimről beszélek, akiknek más a politikai véleményük. Nevezetesen a Fideszben hisznek, Orbán Viktornak csápolnak és úgy gondolják, hogy mindenki más a földön, – úgy Európában, mint az óceánon túl – teljesen idióta és egy csak egy legény van talpon a vidéken, Felcsút zseniális szülötte, aki – mint a magyar nemzetállami reneszánszának messiása – a saját hajánál fogva rántja majd ki a nemzetet Soros György bűzös pofájából, amely már majdnem elnyelni volt képes Mária (köz)munka alapú országát.

(Forrás: nepszava.us, peterkelemen által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@division: Neked ez a közmunka a mániád. Elolvasva a hozzászólásaiidat: mindenbe beleugatsz, mindenki idióta, senkiházi, közmunkas, libsi, szarházi aki nem nyalja orbán valagát. Ami a valóság: elolvasva hozzászólásaidat azonban kiderül: ritka buta és olvasatlan alak vagy; nem vagy tisztában a magyar valósággal, az alapvető törvényekkel, nem tudod hogy és miként működik a gazdaság, a pénzpiac. Nem tudod mit jelent a demokrácia, nem vagy tisztában a liberalizmus szó jelentésével, értékeivel. Nagy valószínűséggel nem jártál működő demokráciákban sem. Tán még a fatornyos lakhelyedet sem hagytad el. Viszont semmi más nem dől a varacskos pofádból, mint a fidesz propaganda. Szánalmas orbáncsicska vagy, igazi fideszállat, aki még ahoz is buta hogy észrevegye, mennyien utálják.

propeller.hu/itthon/3298078-mennyi-bor-van-meg-kepeteken-division-fele-orbanfarturok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Cefi: Értem nem kell harcolnod, nekem jó életem van, semmit nem tudsz te rólam. Amit én elértem a munkámmal azt te sosem fogod, és elég baj hogy nem vettél észre egy nagyon fontos dolgot: Amíg nem kezdtem olvasni az alpári megnyilvánulásaidat soha nem írtam trágár vagy mocskoló véleményt, de neked megvan az a képességed hogy kihozd ezt az emberből. Hiába, az életben nem találkozik az ember annyi gyűlölködő emberrel mint itt a neten, de többek között erre is találták ki, mindenki jól odamondhat a másiknak. Kérdés az hogy van e értelme? Számomra semmi, így valószínűleg befejeztem a veled való társalgást, mert számodra aki nem lát jelenleg jobb alternatívát mint a Fidesz annak a kurva anyját meg paraszt meg...nem sorolom. Harcolj, verjétek meg jövőre a Fideszt a választásokon, és onnantól nyeregben érezhetitek magatokat. Viszont hogy onnantól jobb lesz e mondjuk neked, az továbbra is rajtad fog múlni és nem a kormányon.
Cefi
@division: Idefigyelj te nyáladzó kis pondró! Mi a kurva anyádat tettél te az országért bazdmeg? Semmit. Egy lapuló tehénszarra vert kis patkányondó vagy. Én tettem. Ha tényleg elolvastad a hozzászólásaimat tudnod kell. Továbbá igen sok adót fizetek be. Kijelenthetem, hogy az átlagosnál sokkal többet. De nem arra adom, amire ez a tetvedék rühes kormány, (a rájuk szavazók is azok) költi.
Örülök hogy válaszollsz(?). Folyamatosan igazolod, hogy milyen ostoba, tudatlan, a világról tapasztalot nélkül véleményt mondó kis fideszbirka vagy. Egy orbán valagán élősködő aranyér.
division
@Cefi: Igen, valóban tettél, ez a hozzászólásaidból ki is derül szépen mindig:-)) Mást nem tudsz csak anyázni meg trágárkodni, hát gratulálok ehhez a teljesítményedhez, ezzel sokat teszel az emberekért. Nem csoda hogy a nejed is elvált tőled, ezt kétlem hogy ki lehet bírni sokáig. Arról neked halvány fogalmad nincs én mennyi adót fizettem és fizetek, sem arról hány ember él abból meg jól amit én valamikor létrehoztam, szóval ezt felesleges is firtatni. Egyébként a zsenialitásod nem engedi azt meg hogy ne anyázz? Egy senki vagy, az is maradsz, a stílusod mindent elárul rólad. Mondjuk amikor én külföldön nyaralok nem szoktam a propival foglalkozni, na de te nem vagy sehol max. otthon a putridban.
Cefi
@division: Igazad van, megkövetlek. Annak ellenére, hogy kiderült, HOGY NEM OLVASTAD EL A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT. Így tehát megbocsájtom tudatlanságodat. Tényleg szar, posványos életem van. Jelenleg a szálló bárjában ülök. A bár 20-25 cm mély medence, a székek, asztalok ebben állnak, itt ücsörgök én is. Árnyékban, lábbal vízben, vízpermetet fújó ventillátorok között. Skype-on beszélek gyermekeimmel, unokámmal, barátaimmal. Utóbbinak nézz utána, te azt nem tudod mit jelent. De örülök hogy szóba álltál velem, hisz te egy széles látókörű, művelt olvasott ember vagy. Minden este meg is mondják ezt szemedbe az ápolóid.
De szerintem ne írj. Minden írásodból kiderül, ki, s mi vagy.
Egy Litkai idézettel búcsuznék, mert indulunk vacsorázni Anconába:
"A rosszindulat mögött általában azért fel lehet fedezni valami célt, valami logikát. De a butaság váratlan időben, váratlan irányból támad rád, és hihetetlen nagy károkat tud okozni."
division
@Cefi: Így van, nincs ennek semmi értelme. Én sem érzem magam rosszul most itthon, minden klimatizálva van, meg strandra sem kell menni egy fürdőzésért. Gyerekeim és barátaim bőven vannak, ne aggódj, remélem nem gondolod hogy azokat a neten akarom összeszedni virtuális formában. Én még most is a telefont használom ha ismerőssel beszélek vagy a családdal, minden más személytelen számomra, van aki még a testvérét is képes a face - en felköszönteni ha születésnapja van. Idézni én is tudnék, sőt ki is tudnék találni saját magam, aminek ugyanannyi értelme lenne mint ennek, de inkább nem teszem. Jó étvágyat a vacsorához.
Kookas
@division: az ss hordatag mióta normális?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.