Magyarországon státuszt kapott, – engedéllyel itt tartózkodó – nagy többségünknek elképzelhetetlen lelki és testi megpróbáltatásokat megélt menekültek kikapcsolódását segíti a Migration Aid azzal, hogy „Tündérliget szépítés” név alatt nyaralási lehetőséget biztosít.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@justhpeter: Hamarosan a sajat borukon fogjak megtapasztalni a gyuloletet a futyiszesek,... Tesznek erte eppen eleget...
Minden tulzas, amit az emberek elkovetnek, visszaut...
Nem lehet a biciklit tultolni buntetlenul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@F_Viktor: :))) Azok már vén illiberális diktátorok.
nemkati
Rohadtul zavarhat egyeseket 8-10 nyaraló legális menekült. Az a többezer betelepült migráns, akik milliókat fizettek a fideszes harácsolóknak és most ellenőrizetlenül bármit csinálhatnak az országban, az bezzeg nem zavarja őket.
Eladott Ország
Ilyenkor a fizetett vazallusok hangja felerősödik. Igazolják, hogy megszolgálják a koncot. Ilyen túlfizetett trógerral az élen mint Manninger Jenő.
eugen4402
@F_Viktor: Régi, elsárgult lapokban olvastam, hogy a mai zsarnokaink "fiatal demokraták szövetsége" fedőnéven indultak. Nem rajtuk múlt, hogy a kegyetlen idő huss, elröppent, és pocakos, hájas-tokás aggastyánná váltak...
karma1
@1magyar: Nem figyelsz, csak megint kiontod a felelmedet. Olyan menekultekrol van szo, akiknek mar MEGADTAK a menekultstatuszt, mert jogosultak voltak ra egy hosszu procedura utan. Ok, ha akartak volna se tudtak volna elmenni az orszagbol meg, mert az ugyuk csak frissiben zarult le.
Ezeknek az embereknek - tobbnyire kisgyerekes csaladoknak - ajanlottak fel a pszichikai fizikai felfrissules lehetosegeit.
Meg mielott megkerdezned, hogy miert nem neked ajanlottak fol, csak mondom: ezeket az embereket teljesen feleslegesen hurcoltak meg a magyar hatosagok, ez az udules egyfajta kompenzacio lenne.
Majd ha teged is kibombaznak a csaladoddal egyutt, mindened odaveszik, ezerkilometereket menekulsz a semmibe, ahol nem menekultkent, hanem potencialis bunozokent tartanak fogva, akkor majd te is jogosult leszel ugyanezt a nyaralasi format igenybe venni.
magyarbakancs
Migránsozni kell, mert ez tartja életben a Fideszt.
Minden évtizedben kell, egy bűnbakot keresni kire rálehet fogni,hogy te mint kis ember miért nem élsz jól.
Csak egyszer végig gondolnánk, hogy mi az oka a mi nem jólétünknek.
És ne arra törekednénk, ha már nem tudunk a világpolitikában teljesíteni, és a gazdaságban, hogy nem akarnánk át írni a játékszabályokat a mi szánk íze szerint.
Mint Brüsszelben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.