A Roszatom szerint nem igaz, hogy leesett, csak lassan lecsúszott. Pakson is hasonló létesítmény épül. A Roszatom szerint nem igaz, hogy leesett, csak lassan lecsúszott. Pakson is hasonló létesítmény épül. Baleset történt Fehéroroszország első atomerőművének építése közben. Asztravecben hasonló létesítmény épül, mint amilyet Paksra terveznek. Az orosz állami nukleárisenergia-ipari cég, a Roszatom helyettes igazgatója elmondta: az építésen dolgozók nem rögzítették megfelelően a reaktort, ami szerinte lassan lecsúszott és a földhöz ért. Alekszander Loksin azt mondta: a reaktor nem sérült meg, de tudatában vannak, hogy a nukleáris biztonság mennyire fontos a fehérorosz közvélemény számára, ezért készen állnak arra, hogy kicseréljék. Korábban az orosz sajtónak nyilatkozva Loksin azt mondta: félrevezető azt állítani, hogy a reaktor leesett. Szerinte annyi történt, hogy egy alvállalkozó daruval próbálta arrébb tenni a reaktort, amikor a daru elromlott, majd a súlyos reaktor a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ez a kurva gravitáció... nem ismeri a kivételt? Nemrégiben velem is kibaszott: anyám féltett étkészletének egyik tányérján mutatta meg a fogát. Igaz, abból nem lett újsághír... Lehetett volna, csak anyámnál nem volt fegyver... :)
Equus
ez a kurva gravitáció... nem ismeri a kivételt? Nemrégiben velem is kibaszott: anyám féltett étkészletének egyik tányérján mutatta meg a fogát. Igaz, abból nem lett újsághír... Lehetett volna, csak anyámnál nem volt fegyver... :)
Nessy
Hát Soros már a gravitációt is manipulálja??
Szóltak volna Széles Gábornak!
karma1
@Equus: Viszont szegeny Mamid is megtanulta, hogy csak ontottvas tanyerba adhatja Neked a kajat biztosan...:o))))
Fradigege
Ha a muszka(ruszki) azt mondja, hogy nem esett le, akkor az leesett. Az a gyanús, ami nem gyanús, kedves elvtársak és elvtársnők!
eugen4402
Ha leesett, hát leesett, előfordul...
Gond egy szál sincs, a burkolatot majd kikalapálják és átfestik, aztán kiszállítják Paksra.
karma1
@Fradigege: Latom Te is Rejton muvelodtel...:o)))) Torok Szultan...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.