Pesti Bulvár szúrta ki, hogy Balog Zoltán, a lelkészből lett emberminiszter milyen forradalmi teológiai nézeteket hangoztatott egy, az Echo Tv-nek még július 20-án, a Tusványos fesztiválon adott interjúban. A református Balog a reformációról beszélve a következőket mondta:A re-formáció az azt jelenti, hogy visszaalakítani. Visszaalakítani arra az eredeti formájára, ahogy Jézus ezt az embereknek adta a hegyi beszédben, a Tízparancsolatban. Ez jelentős felfedezés, a nem-fideszes teológusok és egyszerű hívők eddig úgy tudták, hogy a Tízparancsolatot Isten a Sínai hegyen 40 napig böjtölő Mózesnek adta át kőtáblákra vésve, ő meg levitte a zsidóknak. A Hegyi beszédet Jézus - a magyar kormányzati információk híján eddig legalábbis úgy tudtuk - ennél sokkal-sokkal később mondta el, bár az kétségtelen, hogy a beszéd tartalmát fel lehet fogni egyfajta új tízparancsolatnak is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most mi a gond? Ha egyszer az emberminiszter (és a többi roppant felelősségteljes funkció) azt mondta, hogy Jézus adta, akkor az biztos úgy is van. Hiszen neki szakmája ezt tudni. Hogy kétezer éve mást írnak-mondanak, hát nehogy már az számítson.
Ezt a vezetőt egy olyan csodalény ültette a fenti pozícióba, aki biztos tudta, hogy mit csinál. Tehát, ha a beosztott csalhatatlan, akkor a kinevezője már csakis tévedhetetlen kell, hogy legyen.
Tehát a Főnök szerint is ez az egyetlen és örök igazság. És ettől kezdve ellenvetésnek helye nincs. ""Roma (Vezér) locusta, finita comedia."".
Persze az, hogy mindez Fosványoson, az erdélyi kabaréösszejövetelen hangzott el, az persze sokat levon a dolog érdemi részéből. De sebaj, a fosványosi ""magyarok"" úgyis csak hallgatják és nem értik (nem is kell, nem is szabad) azt a moslékot, amit eléjük önt az Imádott Vezetőjük. Persze a potyapénzzel egyetemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Szia, Belus! Hat Te hol kujtorogtal honapokig??? Jo ujra latni...:o))))
papa.49
@kokopelli: Pedig lehetne már a Sátán is a főnöke a pokolban !!!
Béla333
@karma1: 08.15
Szabin! Egy pillanat alatt el tudtam felejteni ezt a hülye magyar politikai játszmát és hidd el nagyon jó érzés volt!
karma1
@Béla333: Akkor ezt az egeszsegedre! ...:o))) orulj, hogy tudtal felejteni... Na de majd most es itt...:o)))
simmering73
Lelkész emberminiszter. A jó kurva anyád vagy te geci, nem ember.
quadrocopter
Nem jól tudja ez a Balog-Pösze! A 10 parancsolat az orbáni tákolmány alapján készült, mire kinyomtatták, már csak 5 parancsolat volt benne, a tulajdont és az erkölcsöt érintő részek ódivatúak voltak és egy magára valamit is adó illiberáliai lakos nem is kíváncsi a kihagyott részekre.
Na, azóta szabadon lehet lopni, le - és kifosztani, panelprolizni az adófizetőket, tejben-vajban tartani - a közpénz terhére! - a birkákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.