"Egyszerűen fogalmazok. Mi, itt a DK-ban azt látnánk helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. Nem azért, mert mindenről ugyanazt gondoljuk, hanem mert a lényegben egyetértünk: Orbán leváltásával újra egy normális európai polgári demokráciát kellene létrehoznunk. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
az egyetlen következetes magyar politikus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@Béla333: beaatnál, Béla... mi az az érdek, ami a tied is?
Béla333
@Equus: 19.51
Nem a politikusok Magyarországa, hanem egy élhető Magyarország!
Jártál te már a sógoréknál? (Ausztriában?!)
Mert akkor tudhatnád, hogy mit tartok élhető országnak!
Az én érdekem az, hogy ne 100-150-200 év mulva jussunk el egy hasonló szintre, hanem belátható időn belül. És ne csak a tolvaj korrupt politikusok életszínvonala jusson el egy osztrák politikus szinvonalára, hanem Mari nénié vagy Pista bácsié is!
Ez nem egy jogos igény szerinted?
Equus
@Béla333: Ausztria? Az még Európa vagy vmi más? Beszélnek ott magyarul, oder nein? Lajtán innen vagy Lajtán túl van? Nem sokat tudok róla.
"ne csak a tolvaj korrupt politikusok életszínvonala jusson el egy osztrák politikus szinvonalára, hanem Mari nénié vagy Pista bácsié is!", ebben nincs vita közöttünk.
Béla333
@Equus: 20.26
Egyre többen beszélnek Ausztriában - magyarul!
Vannak akik már több mint 10 éve ott élnek, dolgoznak és semmi sem kényszerítheti arra őket hogy hazajöjjenek! Ha holnaptól egy egészen más ország lenne itt, akkor sem biztos, hogy hinnének itt bármiféle változásnak. Aki egyszer már rászánta magát egy ország és életmód váltásra, az nem igazán akar már visszajönni azért, mert a Fidesz helyett (mondjuk) az MSZP vagy éppen az LMP alakítana kormányt! Nem tudnak már bízni az "elit"-ben!
Ha nem vesszük észre, hogy ez az egész már rég nem Orbánról-Gyurcsányról-Schifferről vagy éppen Vonáról szól, és teljesen befekszünk a politikusok hazugságainak, akkor esély sincs arra, hogy változás legyen itt!
Equus
@Béla333: a magyar Exodus idejét éljük
Béla333
@Equus: 20.41
Nem muszáj ezt birka módra, szótlanul tűrve végignézni!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.