Még a jövő évi választások előtt eldőlhet, kié lesz az egyetlen hazai országos kereskedelmi rádiós frekvencia. Egyre több jel utal arra, hogy Mészáros Lőrinchez kerül. Bár korábban azt lehetett vélni, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság még évekig elhúzhatja annak a sávnak az odaítélését, amelyet korábban a Class FM használt, a Magyar Nemzet piaci és politikai forrásokra hivatkozva azt írja: még a választások előtt megszülethet a döntés. Ennek oda elsősorban az, hogy még az ügyben határozó médiatanács mandátumának 2019-es lejárta előtt pontot akarnak tenni az ügy végére. Megakasztotta a már tavaly elindított folyamatot, hogy a frekvenciát a Class FM tulajdonosa pereskedve próbálja visszaszerezni, emiatt a pályázat kiírása több hónapot csúszott. Másrészt a Fidesz vezérkara nem akarta – írja az MN –, hogy az eredetileg „magától értetődő jelölt”, a rádiós piacon a Rádió 1 révén már aktív Andy Vajna kezében legyen a TV2 és a legnagyobb, országos kereskedelmi rádió is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Van egy pár voki tokim. A garázsból azon szoktam felszólni az asszonynak. Attól félek, hogy abba is csak Mészáros szólhat majd bele.
Manhattan
Mészáros megvesz egy balatoni rádiót ( part fm ) majd 6 nap múlva kiírnak egy pályázatot amiben csak az pályázhat országos frekvenciára akinek már van rádiója. A rohadékok...
bakegya
A NEMZET MÉSZÁROSA!!!-orsos vicctor főmatador.
solidedge
Van egy pár voki tokim. A garázsból azon szoktam felszólni az asszonynak. Attól félek, hogy abba is csak Mészáros szólhat majd bele.
volvós
Mé-szaros lörike !!
Hogy b@sszon agyon egy hatalmas villám, mocskos dakota !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.