De nem kevésbé az őszinteség hangja szólhatott a miniszterből akkor, amikor olyanokat mondott, hogy bár „sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok". Mert ezzel a napnál világosabban jelzi a nagyközönség felé, hogy a kormányzati szakértelem fabatkát sem ér. Annyira nem, hogy az országon a kormány már nem, legfeljebb az ima, és az ennek nyomán megvalósuló isteni csoda segíthet. Amitől Balog azt várja, hogy „a nemzet ügye jó irányba menjen”. Mert a kormányának áldástalan tevékenysége, a jelek szerint már a miniszter szerint is, csak út a szakadékba. Ugyanakkor a világi viszonyokra nézve is világos beszéd. Világosan jelezve, hogy a jelenlegi Orbán-kormány semmi szín alatt át nem adja a hatalmat. Isten meg segítse ki őket, ha akarja. Balog vendégszereplése a MABAVIT-on tehát csak megerősíti azt a korábbi véleményt, hogy az ellenzék tulajdonképpen hálás lehet...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@quadrocopter: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Már mindent leírtatok előttem, de tényleg ennek az emberszerű képződménynek a sötétsége borzasztó, és ez a valami /nem elírás/ itt hazánkban egy fontos tárca minisztere, ez megint borzasztó !!!
Cefi
@volvós: 21.55 Ez valahonnét a közelmúltból ismerős nekem. Egy ápolatlan, borotválatlan, büdös, fülbevalós kis buzeráns köcsög mondta. Hol és mikor? Ki is volt az a Soros pénzelt kis takonypóc?
nevemnick
@Cefi: 22:18 gyurcsány? Vagy tévedek?

:D
papa.49
@nevemnick: Tévedsz, az bizony ma az ország bitorlója, mert ME. az ilyen még tévedésből se nevezhető !!!
Zeta
@volvós: mondta ezt , egy állítólagos demokrata képviseĺő az Antal kormány idején. Amit , ha jól meggondolunk , pártjukra nézve már akkor sem igazán fedte a valóságot. Lehetett szava valakinek apárt vezetése ellen abban az időben?
Zeta
@papa.49: mivel más, érdemlegeset nem tud tenni , sajnos igaz!
Egyenlőre Isten meg nem igazán segít nekik, az a baj nekünk is csak a tűrőképességünket erősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.