Hogy művelhettek ilyet egy ártatlan kiskutyával? Épphogy elfogták a kegyetlen óbudai macskakínzókat, máris újabb gaztettről számolt be a Facebookon az Állatmentő Liga. A szervezetet vasárnap reggel értesítették arról, hogy a VIII. kerület egyik kukájában egy 3 hónapos kiskutya tetemére bukkantak. A telefonbeszélgetés során kiderült, hogy a szerencsétlen állat kínhalált halt: valaki kidobta őt a panel erkélyéről.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
"Az állatokkal szemben elkövetett erőszakot már jó ideje veszélyes pszichopata viselkedésformaként definiálják a szakértők. A tapasztalat az, hogy az erőszaktevés nem áll meg az állatoknál. Különböző tanulmányok készültek arra vonatkozóan, hogy milyen ember az, aki állatot képes erőszakkal megütni és ez az ember mi mindenre képes lehet még.

"Bárki, aki bármely élőlény életet értéktelennek tartja, veszélyes, mert, hogy előbb vagy utóbb az emberi életet is értéktelennek fogja tekinteni" írta a humanista Albert Schweitzer. "A gyilkosok nagyon gyakran már gyermekkorukban állatokat kínoznak, és ölnek meg" mondja Robert K. Kessler, aki sorozatgyilkosokról készített tanulmányokat az FBI-nak. Több tanulmány is meggyőzte már a szociológusokat, törvényalkotókat, és bíróságokat arról, hogy az állatokkal szemben elkövetett kegyetlenkedések figyelmet követelnek. Ezek ugyanis lehetnek első jelek: olyan elmebéli állapotot tükröznek, amelyben bejósolható az emberi áldozatokkal való bűncselekmények elkövetése is."
peterkelemen
"Notórius gyilkosok

A történelem tele van ismétlődő példákkal:

Patrick Sherill, aki megölte 14 kollégáját, majd főbe lőtte magát egy helyi postán, ismert volt arról, hogy környékbeli kutyákat lopott, és a saját kutyája elé vetette őket koncnak.

Earl Kenneth Shrinner, aki megerőszakolt, megkéselt, és megcsonkított egy 7 éves fiút, széles körben ismert volt arról, hogy petárdákat dugott kutyák végbelébe, és macskákat akasztott fel.

Brenda Spencer, lövöldözni kezdett egy San Diego-i iskolában, e cselekménye során megölt 2 gyereket és 9 másikat megsebesített. Ő is kutyákat és macskákat kínzott, gyakran úgy, hogy felgyújtotta a farkukat.

Albert de Salvo, a bostoni fojtogató, aki 13 nőt ölt meg, gyerekkorába macskákat és kutyákat ejtett dobozból készült csapdákba, és halálra nyilazta őket a doboz résein át.

Caroll Edward Cole, akit 5 gyilkosságért ítéltek halálra, a 35-ből, amit egyébként elkövetett, azt vallotta, hogy az első erőszakos cselekedete az volt, amikor gyerekként halálra fojtogatott egy kiskutyát.

1987-ben, Missouri államban 3 középiskolást azzal vádoltak meg, hogy agyonverték az egyik osztálytársukat. Több évre visszamenő állatcsonkítás volt a számlájukon. Az egyikük azt vallotta, hogy már meg se tudja számolni, hány macskát ölt meg.

Egy tesvérpár, akik megölték a szüleiket, mesélték osztálytársaiknak, hogy lefejeztek egy macskát.

A sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer kutyák, békák, és macskák fejét tűzte karókra.

Középiskolás gyilkosok, a 15 éves Kip Kintel Springfieldben, és Luke Woodham Pearlben, állatokat kínoztak, mielőtt ámokfutók lettek.

A Columbine Középiskola tanulói, Eric Harris and Dylan Klebold, akik 12 osztálytársukat lőtték halomra, mielőtt önmaguk ellen fordították fegyvereiket, szintén állatcsonkításaikról dicsekedtek barátaiknak.

Van egy közös tényezője az elmúlt évek lövöldözéseinek - mondja Dr. Harold L. Koplewicz, a New Yorki Egyetem Gyermekviselkedési Központjának igazgatója. Adva van egy gyermek, aki agresszíven...
Foxley
@peterkelemen: Én egy háborús bűnösröl hasonlót.
GeoCravker
@peterkelemen: Majd jön Ájtatos Anikó, és megmagyarázza, hogy meg kellett volna enni, és akkor rendben van.
Desischado
Dögöljön meg az összes állatkínzó! De azok is, akik tehetnének azért, hogy megkapják a méltó büntetésüket, és nem tesznek semmit! Kiváncsi vagyok, hogy ezek is meg a cica gyilkosai is felfüggesztettet kapnak megint?! Az állat törvény egy vicc nálunk!
dr. prédikátor
Vajon a bíróság ezeket a tetveket miért nem ítéli végrehajtható szabadságvesztésre???A legkisebb büntetési tétel min. egy év!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.