Az elmúlt napok legfontosabb történése az volt, hogy a Fidesz bejelentette: nem vesz részt az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen, mert “Soros hívatta össze”. Előtte ugyanezzel az indokkal maradtak távol a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert azt is “Soros hívta össze”. Az elmebetegség határát súroló kafkai világ, a legdurvább hazugság és valótlan tényállítás. Azt a látszatot kelti, mintha Soros mozgatná a magyar belpolitikát, mintha ezekhez bármi köze lenne. Mintha Orbán és a Fidesz közvetlenül Sorossal állna szemben. De az egészből egy szó sem igaz, amit a Fidesz tud, de a közvélemény szó szerint veszi.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája a pokol kénköves bugyrában fog landolni.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: De sokan kiegyeznének a lámpavassal is!!!
peterkelemen
Itt van a lényege: "A bojkott soha nem úgy kezdődik, hogy mindenki bojkottál. A bojkott úgy kezdődik, hogy egy ember elkezd bojkottálni. Én elkezdek bojkottálni, függetlenül attól, ki mit tesz, mert a jog, a törvény, az elveim ezt parancsolják. Ez az egyetlen módja, hogy alkotmányosan éljek és embernek érezzem magam.

Csak így tarthatom meg magam tisztán, így őrizhetem meg az erkölcsi erőmet. Ez a belső kényszerem, nem taktikai megfontolás. De ez győzelemre is vezet. Még ha átmenetileg veszítünk is, akkor is, mert engem ezek nem győztek le. Nem tudnak mit kezdeni velem. Hogy csak Orbán lesz a parlamentben a kollaboránsaival együtt? Mit változtat a helyzeten?

Ma is azt tesz, amit akar. Legalább világos lesz, hogy ez egy diktatúra, az igazi ellenzéke a parlamenten kívül van. De amíg nincs, én kívül vagyok, mert nem küldtem oda egyetlen hazaáruló, kollaboráns, álellenzékit sem. Nem szavaztam arra, hogy ezek mennyi Júdás-pénzt kapjanak.

2011-ben-2012-ben még volt tudás arról, hogy ez egy törvénytelen rendszer. Az ellenzék pénzért, bűnös módon legitimálta 2014-ben, de a törvénytelenség tényét ez nem törölte el. Most is hazudnak, és Orbánnak azért nem ellenfelei, mert ugyanúgy hazudnak, mint Orbán. Ugyanazt a hamis világot építik, amit Orbán. Azt hazudják a magatartásukkal, hogy ez egy demokrácia.

Senki ne higgye el egyetlen szavukat sem. A hivatalos ellenzék a NER része, ők nem Soros, hanem Orbán bábjai. Ha nem így lenne, ha lenne igazi ellenzék, akkor nem lenne szükség Sorosra. E tekintetben valóban hazaárulók, ahogy a kitartójuk, Orbán is az."

Magyarul a dott egy Orbán által vezényelt diktatúra és adott egy álellenzék, akik nem mások, mint Orbán bábjai ha akarják ha nem. Ez mindaddig így marad amíg nem bojkottálják az egész rendszerét Orbánnak. Mindenben el nem határolódnak és a nép épelméjű részével együtt el nem tapossák ezt a velejéig romlott és mocskos rendszert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.